Hur badkar behöver inte installeras?

0

Jag behöver en "nej installation" badkar för en annars stor lägenhet som bara har dusch. Badkaret skulle användas nattligt av en amerikansk vuxen med medelhöjd (inte kort men inte "lång" heller) och borde inte vara mycket tyngre än en genomsnittlig kvinna kan flytta sig själv. Vad är lämpliga badkaralternativ för denna situation?

    
uppsättning Julie.Marsh 06.10.2016 04:33

1 svar

1

Jag har aldrig hört talas om en sådan sak, och jag kan tänka på ett antal anledningar till varför:

  • Badkar är tunga. Ännu värre, vatten är tungt. En standard badkar rymmer cirka 40 liter vatten, vilket är över 300 pund. Lägg till vikten på badkaret själv, och du kan skada vad det än sitter på.

  • Duschar dessa dagar är utformade för att inte använda mycket vatten (ca 2 liter per minut). Ta av duschhuvudet och du får mer, men det kommer fortfarande ta ett tag att fylla det badkaret. Och när du är färdig att fylla, kommer vattnet sannolikt att ha svalnat.

  • Hur stor en vattenvärmare har din lägenhet? Stor nog för en 10 minuters dusch är inte tillräckligt stor för ett badkar.

  • Var skulle du sätta badkaret, både under och efter användning? Om inte din dusch är enorm, eller om du har ett riktigt stort badrum, är det svårt att föreställa sig hur det skulle passa.

Lägg till alla dessa tillsammans, och de många sätt som en kund kan skada sitt hem och sedan skylla på tillverkaren, och det skulle vara svårt att tjäna pengar på att sälja standardiserade bärbara badkar.

    
svaret ges 06.10.2016 13:05