How att passa 4 "rigid aluminiumkanalventil i väggarna när det finns en vinkelstöd?

1

Jag vill göra vad dessa människor har gjort här:

Problemetärattjagharbracingattgådiagonaltochdetlämnarintetillräckligtmedutrymmeför4"aluminiumkanalventilen.

Kan jag se bracing av för den 1 sektionen där jag behöver passera röret?

Jag antar inte ..

Vad mer kan jag göra?

    
uppsättning Matt 16.04.2014 23:29

5 svar

3

Jag skulle inte bygga den på det sättet i första hand. Att dölja en torkkanal i en vägg och ventilera den genom taket (jag gissar här, men det är vad det ser ut som om mig) ber bara om att ingen ska städa den tills den till slut brinner och bränner huset ner.

Jag gjorde nyligen min tvättstuga och upptäckte en inbyggd styv stålkanal precis som den i din bild som ventilerade genom taket. Det var uppenbart att ingen någonsin städade det på grund av det irriterande att behöva gå upp på taket, och som ett resultat var den helt blockerad av ludd och damm, med en massa skrämmande crawlies som levde i det på grund av att man misshandlade och rikligt organiskt material under en ledig period. Inte bara det, men en del av kanalen hade blivit öppen och sätter in fuktig luft direkt in i vägghålan, vilket till slut inbjöd termiter i den där väggen:

Göra världen en tjänst och göm inte ditt torkverk i en inramad vägg och ventilera den genom taket!

    
svaret ges 17.04.2014 00:24
2

En sak du kan undersöka skulle vara platt oval kanal:

Dukanfådensålitensom3"i den mindre dimensionen, men det kommer sannolikt att bli mycket svårare att hitta och mycket dyrare. Dessutom kommer det att förena problemet @iLikeDirt påpekade att det var rent, särskilt om du har övergångar att runda röret var som helst. Jag skulle också begränsa dig till en övergång av den anledningen - en rund oval rund skulle samla ett ton lint.

    
svaret ges 17.04.2014 01:08
2

Ett annat alternativ är att bygga ut den ena sidan av väggen som är borta från bältessidan. Till exempel kan du fästa 2x2s i kanten av varje stift för att öppna vägghålan till en annan 1.5 ". Det tar bara bort en liten mängd färdigt utrymme i rummet. Om du gjort hela vägen över en väggyta skulle du förmodligen knappt inse att den ena väggen var "tjockare" när allt slutade.

    
svaret ges 17.04.2014 03:51
1

Jag är helt överens med iLikeDirt, men om du inte har något val kan du använda oval kanal såsom: länk

Om något, som säkerhetsåtgärd bör du folieband ALLA leder och jämn armbågar. Jag gör det som standard även för utsatt kanalarbete. Använd INTE typiskt kanalband eftersom "kanalband" är fruktansvärt för kanalarbete eftersom limet torkar ut över tid och kommer så småningom att misslyckas. Ett exempel på folieband: länk

Intressant läsning: länk

    
svaret ges 17.04.2014 01:07
0

Den spänn som du hänvisar till var förmodligen placerad där för att hålla huset inramning torget tills alla yttre mantlar installerades. Manteln fungerar nu som bracing länge som det spikades för att kodas. Att skära ett snitt i fästningen verkar vara ett bra alternativ länge då du inspekterar linsuppbyggnad vid avluftning med jämna mellanrum. Efter installationen kan du sätta orkanband som förbinder den spärr som är tunn och sheetrock kan gå över det utan att märka.

    
svaret ges 25.05.2015 12:28