Då behöver vi speciella behörigheter att köra från stat till stat i USA? [stängd]

2

Om jag ska hyra en bil från en stat (DC) och sedan resa till en annan stat (NY) i Förenta staterna behöver jag några speciella tillstånd eller tillstånd? Jag använder ett främmande körkort.

    
uppsättning Mad 21.08.2017 22:08

3 svar

3

Om det finns någon chans att jag kanske vill lämna staten frågar jag när jag hyr. Svaret har alltid varit ja. Om du behöver veta i förväg, gå till webbplatser för vissa företag och leta efter en "kontakta oss" anläggning.

Det förefaller vara en viss variation i reglerna. När jag besöker ett nytt land kontrollerar jag. Detta är värt att göra ändå, eftersom reglerna kan skilja sig mycket från hemmet. Till exempel tog det mig lång tid att bli bekväm att svänga genom ett rött ljus. Fyrvägsstopp var också mycket obekant.

Ytterligare

Jag svarade inte på licenser. Jag är inte en expert här men jag skulle bli mycket förvånad om ditt licens var giltigt i vissa stater men inte andra. Jag förväntar mig allt eller ingenting. Låt oss veta var din licens utfärdas och någon kan hjälpa till. Min licens är från Storbritannien och har blivit lyckligt accepterad i många stater.

    
svaret ges 22.08.2017 08:39
3

Vägreglerna skiljer sig väldigt lite eftersom det finns mycket arbete på federal nivå för att harmonisera regler. Hastighetsgränserna skiljer sig dramatiskt, men de är upplagda (i vissa fall få och långt ifrån). Snabba inte i Ohio. Röra inte med (kull i) Texas.

Saker som tenderar att skilja sig från stat till stat

Du ser oddliga skillnader. Till exempel har Kalifornien mycket få passande zoner på 2-lane vägar. Vissa regioner är kär i rondeller. Vissa stater, du gör U-varv mycket; andra stater knappast alls.

Kör höger, gå till vänster: Använd bara vänster körfält för att passera. Du skulle aldrig inser denna regel om du bara kör i staden. Det är inte tillämpligt på en väg som är för upptagen för att regeln ska kunna ge mening. Och det ignoreras allmänt i Kalifornien och städerna. Annanstans kan du få skrivna på det, särskilt på landsbygden. Var inte den en killen kör till vänster.

Trafiksignaler kan sekvenseras på oväntade sätt. Ibland går motsatt trafik omedelbart, andra gånger i följd. Ibland händer hovar först, andra gånger sist. Vid korsningar med signalerade vänstra körfält har de olika sätt att berätta "vänd när det är klart". Några blixtgula, vissa blinkar röda (tekniskt fel) och vissa tillåter inte det. Vissa trafikljus tar mycket lång tid (3-5 minuter) för att gå igenom alla sina faser.

Vissa vägar eliminerar alla vänstra svängar med "Michigan Lefts" .

Rätt på rött (när det är klart / säkert och efter ett stopp) är lagligt överallt utom när ett tecken förbjuder det , och även New York City. Du måste bara veta det. Även i några stater visar vissa trafiksignaler en röd högerpil - när den är tänd, förbjuds det ett ratt som skulle annars vara lagligt. Vissa trafiksignaler har en grön högerpil, som uttryckligen tillåter en högra sväng utan stopp.

Ett åttondeltecken används endast för ett stoppskylt.

Om din amerikanska erfarenhet bara är vissa stadscentrum kan du bli förvånad över att se järnvägsövergångar på tunga och snabba linjer. Det är lätt att komma upp på dem alltför fort - ett vanligt misstag är att T-benet på sidan av tåget på natten. Ett cirkelformat tecken används bara för tidig varning av järnvägsspår. En Saltire (X-form) används endast vid järnvägsspåret. Du måste sakta, titta, lyssna. Många korsningar har inte andra varningsanordningar än dessa tecken. En långsam tåg är inte säkrare: Halvparten av alla dödsfall händer med tåghastighet under 5 mph.

    
svaret ges 23.08.2017 06:06
2

Ändra trafikreglerna: ja.

Behöver du ett tillstånd: nej

Kan hyrestyrelsen placera begränsningar av sig själv: naturligtvis.

Och det är allt som finns där. Vanligtvis går du utmärkt med att hyra ut med en hyrbil men om du lämnar den på avlastningsplats i ett annat land kostar du vanligtvis en (ibland ganska hög) avgift till hyresbureauet som måste transportera den tillbaka till den plats du fick det från (vilket är vad avgiften är där för att täcka).

    
svaret ges 24.08.2017 09:31