Emergency Care Clarification för besökare i Storbritannien

0

Det finns några frågor här om akutsjukvård för besökare i Storbritannien som besöker NHS. Ingen svarade på min fråga.

Från NHS: s webbplats:

Oplanerad behandling vid ett tillfälligt besök i England

Some NHS services or treatments are exempt from charges so that they are free to all (although prescription, dentistry and other charges may still apply). These include:

  • accident and emergency services – not including emergency treatment if admitted to hospital

Min fråga är speciellt för akutvård för en sjukdom som ett brutet ben som kräver kirurgi som äger rum samma dag. Om patienten insisterar på att släppas samma dag (även mot läkares önskemål), ska kostnaden för sjukvården klassificeras som ledig? Anger inresa specifikt att du ska bo över natten?

    
uppsättning Honorary World Citizen 10.11.2018 20:31

2 svar

4

I olycka och akut får du akutvård och triage. Målet är högst 4 timmar mellan ankomst till A & E och antingen utsläpp eller inträde. Detta mål är inte alltid uppfyllt men du bör förstå att i A & E kommer du att få återupplivning om ditt hjärta har slutat, men inte operation för att sätta ett brutet ben.

Så om du presenterar vid A & E med ett misstänkt brutet ben, kommer de att behandla dig för att stoppa blödningen och administrera smärtlindring. Det är gratis för någon. De kommer då att ge dig en inpatient. Om du är upptagen är du ansvarig för kostnaden för din vård.

Om patienten inte samtycker till behandling (som det är rätt), kommer de att släppas ut från A & E, och inte medföra någon avgift. Men i det här fallet skulle de fortfarande ha ett brutet ben.

Tillträde betyder inte nödvändigtvis att du bor över natten. Du kan bli upptagen som poliklinik (du får inte säng, men får behandling och sedan lämnar) eller dagpolis (du får en säng under hela behandlingen, men inte över natten).

    
svaret ges 11.11.2018 00:55
1

Inte nödvändigtvis - du kan bli antagen som poliklinik, dagpatient eller barnmorska länk A & E tillhandahåller medicinsk vård för livshotande nödsituationer; mindre allvarliga skador behandlas vid "akuta vårdcentraler". länk

    
svaret ges 10.11.2018 20:34