Hur tjockar du ostförband?

1

Jag försökte denna bleu ostförband: länk . Det visade sig bra (inte säkert om jag skulle kalla det bra), men det var lite tunt - speciellt när det sitter ur kylskåpet i några minuter.

Det enda jag använde som jag tror var en ersättning var för den tunga krämen. Jag använde Anchor Thickened Cream istället: länk . Om någonting trodde jag att det skulle göra dressingen ännu tjockare.

Hur som helst, några förslag på vad jag kan göra för att förtjocka förbandet? Jag vill ha det för heta vingar.

Alla andra bleu-ostförband är också välkomna.

    
uppsättning CookingNewbie 16.01.2013 13:37

2 svar

2

Detta recept har bara mycket vätska i du kan se hennes dressing är väldigt flytande. Om du jämför det med att köpa dressing så tenderar det att innehålla förtjockningsmedel för att få önskad konsistens så det kan förväntas.

Det finns många andra recept så det kan vara värt att hitta en med mindre flytande att torka ingredienser: mer ost eller andra torra ingredienser som senapspulver eller lökpulver. Du kan tjockna det genom att blanda lite av osten i eller tillsätta mer ost genom att smula. Detta kommer att göra det tjockare, det kommer också att göra det ostigare men det borde egentligen inte vara önskvärt. Att låta det sitta i kylskåpet hjälper det att hålla sig tjockt som du har märkt att det är mycket förlorare när det förlorar det chill.

Du kanske också vill överväga vilken blåost du använder, en torrare smula blå kommer att förtjocka dressingen mer än en mjukare ost.

    
svaret ges 25.01.2013 15:25
0

Jag kan inte se det länkade receptet (videon kan bara vara tillgängligt för dig lokalt, jag är i USA), men ett enkelt knep för förband som är olja & syrabaserad (dvs vinaigrette) är att vispa i en liten mängd vasslepulver när man i början blandar förbandet.

    
svaret ges 25.03.2013 22:46