How att reparera förankringshål och montera in en toalettduksdispenser

3

Jag behöver reparera hålen där vävnadsbeslaget installerades och montera sedan på det igen. Cirka 3 tum bakom gipset är tegelstenar. Jag tänkte på att ommontera den med 1 tums växelbultar efter att ha reparerat hålen med gipsband.

    
uppsättning Ronnie Gravley 02.01.2016 15:12

3 svar

1

Det kommer att bli snabbare och hålla längre om du skär ner gipsskivan på studs och lägg till en ny gipsmur. Du behöver mindre lera / tejp och du kommer inte att oroa dig för expansionen av tegelstenarna som trycker på gipset / material - om du bestämde dig för att bara fylla utrymmet - vilket förmodligen skulle visa sig om gången om inte gjort rätt.

    
svaret ges 02.01.2016 19:04
1

Om du reparerar väggen och installerar om tissuedispensern är det klokt att "reparera" flera gånger.

Skär det skadade området till en öppning som är mindre än längden på dispenserns skruvhål. Klipp en bit av 1/2 eller 3/4 tums plywood 2 tum längre och något smalare än det snitt du just gjord. Säkra plywooden i väggen så att den kommer att hållas på plats med en skruv vid vardera änden av väggöppningen (plywood bör sträcka sig lika långt efter gipset).

Den nyinstallerade plywood kan nu användas för att fästa en gipsplugg och sedan till dispensern.

    
svaret ges 02.01.2016 17:42
0

Gå med din ursprungliga plan, såvida inte personer använder dispensern som en grepp. Om de bara är gamla ankar skruvar hål i den 1/4 "runda storleken, skjut ut de gamla ankrarna med nåltangent eller skicka dem genom gipset genom att palming eller hamra en Phillips huvudskruvmejsel (lika stor som ankareets fulla ansiktsdiameter) i förankringarna. Om du monterar på samma ställe, ska växlarna göra det bra och mycket bättre än något in-gips ankar ... gå med så stort en växel som passar dispensern eller använd vad du har och bara gör det igen på vägen om de var för små för att hålla upp. Jag antar att dispensern skulle täcka eventuell fula hålutvidgning. Om du återplacerar, gå åtminstone 3 "bort från de gamla hålen med dina växlar & fyll bara de gamla hålen ett par gånger med förening för primer & måla.

    
svaret ges 03.01.2016 05:29