Vad måste man göra för att skapa NYTT magi?

22

Vi hittar i Snapes gamla potionsbok som han har uppfunnit några av sina egna stavar i skolan. Hur svårt är det att göra det? Och varför har inte Harry gjort det ännu?

    
uppsättning Graviton 05.06.2012 16:59

5 svar

19

Det finns en hel del andra personer som uppfinnar sin egen magi i skolan:

  • Fred och George uppfann uppenbarligen det mesta av magiken för deras skämtbutik.
  • Marauders Map är ett till synes unikt objekt skapat av James / Sirius / Remus / Peter som tonåringar.
  • Dumbledore upptäckte förmodligen stavningar innan han lämnade Hogwarts: Griselda Marchbanks har en linje i Phoenix-ordningen om hur han "gjorde saker med en troll som jag aldrig sett tidigare" på sina tentor .
  • Ginny kanske eller inte har uppfunnit Bat-Bogey Hex. Såvitt jag är medveten är hon den enda som någonsin kastar den; George hänvisar till "hennes Bat-Bogey Hex", men det är inte klart om han menar att hon uppfann det eller bara att hon kastar det särskilt starkt.
  • På samma sätt skulle det inte vara förvånande om Hermione uppfann Dumbledore's Army jinx (det är säkert otillräckligt att ingen annan väntade det).

Så jag antar att det är den typ av saker som många ljusa tonåringar skulle kunna hitta sig på. Varför inte Harry? Antingen för att det inte intresserar honom eller om han inte har talang för det eller för att du behöver veta Arithmancy / Ancient Runes / någon annan klass tar han inte för att förstå hur man gör det ...

    
svaret ges 05.06.2012 17:29
24

För att svara på den andra frågan har Harry inte uppfunnit några nya stavar eftersom han * inte är en mycket begåvad eller särskilt magiskt stark trollkarl. Med undantag för hans flygkunskaper, och en del DADA-förmåga - varav de flesta är verkligen baserade på personlighet och inte magiska förmågor - är han i allra högsta grad en mycket genomsnittlig student. Han är ingenstans nära ligan Voldemort, Dumbledore, eller till och med Snape (eller Hermione att gå en generation ner).

Som en slumpmässig bekräftelse (som om en behövs), kolla på sorteringshatt. Det övervägde inte ens att lägga honom till Ravenclaw (brilliant) eller Hufflepuff (studious) - bara två hus dominerade av personlighetsdragare (Slytherin och Gryffindor).

Han hade alltid alltid varit med i Ron när han kopierade av Hermions anteckningar, med hjälp av hermione med läxor etc ...

    
svaret ges 05.06.2012 19:56
4

Logiskt (vilket betyder att jag inte har något riktigt bevis) Jag tror att det är ett eller flera av följande:

  • Harry inte lyfts upp i en magisk miljö kan utföra magi, men accepterar inte riktigt magi eller står i ett med de magiska krafterna.

  • Skapa magi är en farlig sak eftersom man i grunden kanaliserar en kraft genom sina kroppar. Ganska säker på att de inte är en säkerhetsbrytare för ny magi.

  • Skapa magi tar tid och forskning och eftersom Harry alltid jagar ledtrådar eller stoppar Voldemorts styrkor, har han inte tid att göra det.

  • Hogwarts tillåter inte magiska magiska användare att kasta spells medan de är borta från skolan. Man kan säga att detta gäller för att skapa ny magi.

svaret ges 05.06.2012 19:54
1

Jag tror inte riktigt, att Hermione skapade förtrollningen på DA-rullningen av namn eftersom det finns sådana saker som oförlåtliga löften, magiska kontrakt (som den som sitter på elden) som binder människor till saker eller avtal som har otäcka biverkningar när den är trasig.

Jag tror personligen varför alla verkade förvånade när de såg Marietta, för att de antingen inte vet mycket om magiska binder eller de inte trodde att någon som Hermione - en godis-två-skor - skulle göra det en sak.

Även med Ginnys bat-bogey hex, minns jag vagt någon som nämner att Bill Weasley lärde Ginny att stava, och blev då förvånad över hur bra hon kastade den och hur kraftfull det var. Och det Slughorn nämnde att det var den bästa bat-bogey hex han hade sett! Även med tvillingarna tror jag att de skapade en hel del stavar som aldrig nämnts men troligtvis ändrade de stavning / potions för att få den effekt de önskade.

    
svaret ges 08.07.2012 15:39
0

Jag ser möjligheten att Harry faktiskt uppfann några stavar men det nämns aldrig i böckerna.

Jag är också inte säker på om vi kan betrakta detta som "uppfinna en stavning", men vi vet att han utför magi som han inte visste förut, så att hans hår växer igen när moster Petunia skär det, gör ett glas försvinna eller blåsa upp sin moster.

    
svaret ges 28.10.2016 12:28