Is Percival Graves använder äldste Wand i fantastiska djur?

15

I slutet av Fantastiska djur och var hittar de dem , finner vi att

Percival Graves = Gellert Grindelwald

Vi vet också att Grindelwald hade äldste Wand, eftersom Dumbledore hade vunnit det från honom i en duell.

Är Percival Graves använda den äldste Wand i Fantastiska djur och var att hitta dem (2016)?

    
uppsättning Ghoti and Chips 21.11.2016 19:06

4 svar

12

nr.

Percival Graves stavverk ser så här ut:

Seringentingutsom Äldste Wand

och varför skulle Percival Graves riskera med äldre Wand, med tanke på att han vill gömma sin ursprungliga identitet.

    
svaret ges 21.11.2016 19:13
3

Ja, folk kanske inte känner igen den äldste Wand, men MACUSA-folket skulle åtminstone känna ringen av de verkliga Percival Gravesna. Att använda en annan troll skulle ha varit sannolikt att medföra onödiga frågor ...

    
svaret ges 21.12.2016 21:58
2

I början av filmen ser vi den här kungliga storleken av magi.

Grindelwald använde TEW när han hade sin ursprungliga identitet, men inte när han förklädde sig som Graves.

    
svaret ges 24.11.2016 18:17
2

Det verkar ganska klart för mig att Grindlewald har trollet hela tiden. Den är enkelt maskerad med en charm för att ändra sitt utseende. Varför ser det här som en svår sak att förstå, när Grindlewald själv var maskerad som Graves. Jag menar allvar, vilken tror du är svårare att ändra utseendet på - en människa eller en bit av trä?

Titta när han kämpar ALLA övriga aurorerna. Du kommer att märka ett intressant faktum, även med dussintals aurorer, tillräckligt för att förstöra den största obskurka i rekord .... INTE EN ENKEL ATTACK trängde in Grindlewalds försvar. Ingen troll skulle kunna besegra honom.

Och författarna tog hänsyn till detta. Hur blev Grindlewald besegrad? Inte av en trollstav, men av en av Newt Scamander varelser, "Swooping Evil".

Det var väldigt mycket tydligt för mig, han höll på med trollet. Gå tillbaka och titta på alla trolldukarna och striderna. Inte en enda kom över honom. Och jag satsar också på att Albus Dumbledore kommer att besegra Grindlewald och ta äganderätten till trollet, inte genom att duellera, heller inte genom knep eller på andra sätt. Jag misstänker, Dumbledore kommer att besegra Grindlewald med logik, resonemang och kärlek. Och Grindlewald kommer att överlämna tappen, eftersom Dumbledore faktiskt är korrekt. Och att Dumbledore kommer att ha vunnit Grindlewald mot hans syn.

    
svaret ges 23.05.2017 19:41