* Urgent * Amerikansk medborgare som studerar i Storbritannien. Flyget lämnar imorgon, visum i bearbetning och ingen biometri? [stängd]

4

Kan jag komma in i Förenade kungariket som besökare, medan mitt visum är i bearbetning och har min biometri gjort där? Eller måste jag komma tillbaka till USA? Jag fick nyligen min CAS och det fanns inga biometriska möten tillgängliga före mitt flyg.

* Redigera Jag har ett pass och tänker komma tillbaka till Nordamerika för jul. Skulle det vara okej för mig att stanna fram till dess på en visumvisum och om min Tier 4 PBS-studentvisum är accepterad - återvända till det nya året?

    
uppsättning Kat 08.09.2015 10:33

1 svar

9

Nej. Läs Punkt 245ZU av reglerna ...

All migrants arriving in the UK and wishing to enter as a Tier 4 (General) Student must have a valid entry clearance for entry under this route. If they do not have a valid entry clearance, entry will be refused.

Din sponsor kommer att få problem om du försöker studera som besökare när kursen kräver en T4. När sponsorer kommer i trubbel tenderar de att återkalla personens CAS. Om problemet orsakades av studenten (som i ditt fall), kommer de inte att utfärda en annan CAS till dem. När de skickade dig grejerna rådde de dig (tillsammans med vägledningen) att inte göra reseplaner förrän viseringen utfärdades .

Dessutom kommer de inte att låta en person anmäla sina biometri från Storbritannien som en del av en T4-applikation. Det var hela poängen att introducera biometri som ett krav på inlämningsklarering. Att försöka få en T4 från Storbritannien kommer också att leda till en vägran med eventuella borttagningsanvisningar och då blir det värre. Amerikaner är inte befriade från dessa regler.

Vi kan svara här eftersom det är brådskande; Dina uppföljningsfrågor ska läggas ut på Expats -sidan.

    
svaret ges 08.09.2015 11:22