Vad var Kevins motivation att vända Clu från en grunt till en allmän?

-3

Jag har en fråga om Clu i Tron och Tron: Legacy .

I den första filmen är han som en privat - en spejder, söker och förstör, en gerillakrigare som är operativ. I Tron: Legacy - är han ledare som Hitler eller Napoleon.

Vad var motivationen för Flynn att ändra programmets funktion?

    
uppsättning KINGOFCLUBS 02.06.2014 11:55

1 svar

4

Till att börja med är det viktigt att notera att Clu frågade av MCP / Sark i originalet är INTE det samma programmet som ses i Tron Legacy. Den ursprungliga Clu var som du säger - ett "scout" -program som är utformat för att hitta bevis inom ENCOM-systemet som Dillinger hade stulit Flynns idéer. Den versionen av CLU förstördes.

Efter händelserna i den första filmen skapade Flynn en mycket mer avancerad version av CLU för att hjälpa honom att bygga sin "perfekta" värld inom systemet. Denna CLU var ett kraftfullt AI-program som skulle hjälpa till att styra & fixa Tron-världen medan Flynn var borta. Tyvärr utvecklades CLU till den punkt där hans direktiv var öppna för sin egen tolkning. Hans ultimata motivation var emellertid fortfarande att uppfylla sin programmering - att "fixa" världen. Det är bara att hans To-Do List och Flynn var väldigt annorlunda vid den punkten.

    
svaret ges 02.06.2014 19:52