Var kan jag köpa samma dag biljetter till Broadway shows?

6

Jag reser till New York i juli och tittade på att gå till en Broadway musikalisk. Biljetter är dyrare än jag trodde för de stora Broadway-programmen. Jag förstår att det finns samma dag biljettkiosker som ofta gör billiga biljetter. Var går jag och vad behöver jag veta (finns biljetter tillgängliga för de flesta show? Eller inte många? Vilken typ av rabatt, vilken tid behöver jag komma dit etc)?

    
uppsättning SimonC 22.06.2013 04:37

2 svar

6

Detärhärduvillåka. TKTS monter som ligger mitt i Times Square ger en rabatt på upp till 50% på de spel som spelas för närvarande på Broadway. Även om jag måste varna dig för att mer populära shows och populära tider sannolikt inte kommer att vara tillgängliga. Vilken tid behöver du komma dit beror på tidpunkten för den show du vill se och veckodagen. Fredagar och helgen tenderar att vara mest populära.

    
svaret ges 22.06.2013 05:42
2

Förutom den TKTS-bås som karlson har pratat om några av teatrarna finns standby biljetter tillgängliga för den natten. Jag var i NY för några månader sedan och fick en "Rush Ticket" för att se Spiderman-musiken från teaterföreningskontoret för $ 39.

    
svaret ges 23.06.2013 20:12