Cooking malet / malet nötkött med en burk sås

3

Backstory: Jag har aldrig levt självständigt före (även under college) och jag har aldrig riktigt måttigt försvara mig själv, så förlåt det här elementära matlagningsfrågan.

Jag har ca 1 kg mark / malet nötkött, jag har också en stor (~ 700g) burk "spagetti sås".

Jag frågade mina föräldrar vad de skulle göra, men de var för upptagna för att ge någonting mer än flyktiga råd. Jag förstår att jag måste simma nötköttet i såsen i ungefär en timme eller två?

... men nötköttets förpackningsetikett säger att det bara behöver cirka 7 minuter att laga mat i en stekpanna eller gryta på 70degC / 160degF (vilket verkar lite lågt för mig - jag trodde att alla matlagningar gjordes vid 100degC eller högre?) . Det finns inga instruktioner på burken med sås.

Vad gör jag? Vem är korrekt, nötköttförpackningen eller min mamma?

    
uppsättning Dai 27.09.2012 04:54

2 svar

8

Stekt köttfärs i en gryta som är tillräckligt stor för att hålla såsen tills den är brun överallt, tillsätt såsen och simma i en timme eller två.

Köttfärs tillverkas vanligtvis av billiga köttstycken. Det betyder att det kommer att vara tekniskt kokt efter några minuter, det blir också tufft och tunt. Browning den i pannan och sedan sakta sakta i såsen kommer att resultera i fin öm, god köttfärs.

För övrigt är 1 kg kött mycket för en person, så var beredd att dela den ut i fryspåsar eller badkar. Allt du behöver göra är att tina det över natten i kylskåpet och sedan värma i pannan för en snabb måltid.

Du kan också överväga att bulka upp det lite med lite tärningar och morötter. Det kan finnas några i såsburken men de kommer att vara mush. Stek dem i pannan i 10 minuter på en medium värme innan du lägger hakan och fortsätt som ovan.

    
svaret ges 27.09.2012 11:19
2

160 ° F är den interna temperaturen. Du behöver inte oroa dig för det. För att laga mat, gör du det normalt tills den inre temperaturen är 160 ° F. Vad jag gör är att använda stekpannan för att bruna mitt kött hela vägen, använd en träskänk eller spatel för att bryta den i mindre bitar, töm oljan, tillsätt sås och örter och kryddor, låt simma, kyla och servera.

Personlig notering: rosmarin gör din spaghetti söt och obehaglig.

    
svaret ges 04.03.2014 08:52