Vad minns Logan verkligen från den tid han experimenterades med?

2

Under x-men 1 minns Logan om de tider han har experimenterat på (vilket var samma experiment) som vi visade oss också i Wolverine Origins eller jag antar att det var samma experiment där han fick hans Adamantium klor.

x-men 1

Ursprungs Wolverine

Men jag märkte att experimentet där han fick sina Adamantium-klor i Wolverine Origins ser inget ut som vad Logan minns i sina drömmar i x-men 1 så min fråga är ....

 • Är det samma experiment som han minns / drömmer om?
 • Om inte, vilket experiment är det då?
 • Ledsen om det här är en noobfråga, är jag ganska ny på x-men men svaren skulle uppskattas. :)

      
  uppsättning Izumi-reiLuLu 30.06.2014 14:34

  3 svar

  2

  Origins-filmen kom efter X-men 1. Konstriktningen har ändrats sedan dess, vilket står för skillnaden.

  En berättelse i berättelsen är att Logan inte faktiskt kommer ihåg ordentligt hur det hände. Om han kommer ihåg det är en visuell rekonstruktion av en traumatisk upplevelse. Enkelt uttryckt är det hur han kommer ihåg det! Hela Adamantium-kula till huvudet gör det ganska bra minne. Författarna / konstdirektörerna visste att detta kunde förklara den stora skillnaden, och så gjorde de scenen snygg och realistisk.

  Båda stilar passar respektive film bättre, så jag tror att allt fungerat för det bästa. Och vi är kvar med frågan, kommer hans minnen att återhämta sig helt?

      
  svaret ges 02.07.2014 02:39
  0

  Wolverine fick en adamantiumkula till huvudet, krypterade alla sina Explicit Memories. I varje film har Wolverine konstant amnesi om vem han är och hans förflutna. Amnesi kan presentera som komplett minnesförlust, oförmågan att överföra korttidsminnet till lång sikt eller kraftigt fragmenterade och förvrängda minnen, baserat på orsaken till minnesförlusten (i detta fall extremt fysiskt trauma). Dessutom är minnet bräckligt och minns att minnen kan förändras baserat på händelser som följer den eller ålder eller utfall. Minnen är subjektiva och lätt att kompromissa (känslor, hur länge sedan det hände, gasbelysning osv.). Hjärnan försöker också att fylla i tomma fläckar i minnet med hjälp av logiska slutsatser. Hanteringsmekanismer, hjärnan är en mycket komplicerad maskin.

  Eftersom hans drömmar visas från hans skadade synvinkel är skillnaderna mellan vad vi ser i Origins (de faktiska händelserna) mot vad Logan har mardrömmar om (förvrängda minnen) lätta att förklara. Amnesi / PTSD och subjektiv / skadad återkallelse.

  Tänk bara på sista gången du hade en dröm, och försökte komma ihåg detaljer om det. Du börjar fylla i ämnena, men det är troligtvis inte vad du faktiskt drömde.

      
  svaret ges 01.07.2014 07:14
  0

  Under en av Blu-Ray-funktionerna för X-Men Origins: Wolverine säger regissören Gavin Hood att både versionerna av den "nya" Alkali-sjön och "olika" bindningsprocessen beror på att dessa händelser äger rum, och jag citat, "Det finns Alkali Lake. Här är vår version av Alkali Lake." Det är dock noterat att detta är samma regissör som bestämde sig för att sy Deadpools munstycke, ge honom möjlighet att skjuta optiska blåsor från ögonen och bädda in hans katanas till hans armar. Om Gavin Hood aldrig kommer någonstans nära X-Men-franchisen igen, blir det för tidigt.

      
  svaret ges 05.09.2015 00:46