Var finns det verkligen hype kring Jar-Jar Binks innan release of The Phantom Menace?

15

I Fanboy -filmen finns den här scenen där en man stolt visar en Jar-Jar Binks tatuering fick han.

För dem som inte känner till Fanboy, kommer åtgärden att ske före utgivandet av Star Wars: Episode I - The Phantom Menace och den där killen tänkte bara Jar-Jar skulle vara bäst sak sedan skivat bröd. (De flesta vill nu att de kan skära Jar-Jar som bröd, men det är en annan historia.)

Höjde hype runt The Phantom Menace till den punkt där vissa människor faktiskt även om Jar Jar Binks skulle vara fantastiska?
Var det en stor merchandising-kampanj kring denna karaktär?
Finns det någon som faktiskt har en burk-tatuering innan ser The Phantom Menace ?

    
uppsättning DavRob60 13.03.2012 22:25

3 svar

15

Jag vet inte att någon var övertygad om att han skulle vara fantastisk, men han hade en liknande mängd marknadsföring som drivs bakom honom som alla andra karaktärer hade. Jag kommer inte ihåg honom att ha ett markerat tryck av något slag, men det var gott om Jar Jar som drevs på fans. Några exempel:

  • Deninfamouslyskumma Jar Jar tongue ... sak ...

  • Hanseget böcker

  • En 3D-pussel

  • mycketmerattjagbarainteharmagenattgrävaupp-klistermärken,yo-yo,skolmallar,läskkoppar...

  • OchkanskedetmestfantastiskagjordehanomslagettillRollingStone:

Hanhadeocksåsinegen Tone Poem-reklam .

                             
    
svaret ges 14.03.2012 01:01
14

Som jag minns, trots att det hade förekommit CGI-tecken före (till exempel Jurassic Park) var Jar Jar den första fullt integrerade CGI-rollen i en film. Han skulle interagera fysiskt och verbalt sömlöst med resten av gjutet. Han var ett tekniskt underverk i filmframställning. Tekniken bakom honom och resten av filmen var starkt främjad. Den ursprungliga trilogin satte en mycket hög bar för speciella effekter i filmer och de nya filmerna gjorde detsamma.

Så hans (välförtjänta) hype handlade mer om den underliggande tekniken. Teknik som skulle leda till Gollum, Benjamin Button och Kevin Flynn, för att nämna några.

    
svaret ges 15.03.2012 19:28
2

Jag minns att titta på en intervju med Lucas före utgåvan. Han var väldigt glad över karaktären. Han var också ganska kryssad när all kritik nivån på Jar Jar efter frisläppandet.

    
svaret ges 09.09.2013 15:46