Vad gjorde Orochimaru precis för Naruto kyuubi-säl?

8
Naruto manga, när Naruto tar sin Chuunin-examen i första halvan av serien, ändrar Orochimaru sigillet på Naruto's underliv på något sätt, vilket gör honom till en mycket mindre skicklig ninja och brukar påverka hans chakra kontroll.

Senare tog Jiraiya bort vad Orochimaru gjorde, så att Naruto kunde göra saker som att stå på vatten osv.

Vad gjorde Orochimaru (och, i förlängning, Jiraiya ångra) som påverkade Naruto så? Varför påverkade detta honom?

    
uppsättning Aarthi 11.01.2012 05:15

5 svar

9

Naruto är en genin från Konohagakure, en medlem av Team Kakashi, och den tredje och nuvarande jinchūriki av Kurama, den nio-tailed demonen Fox.

Den byuu förseglade med Naruto hölls på plats genom att länka Narutos inre chi energi med den hos bijuu. När Naruto blev äldre kunde han utnyttja den länken till sin fördel genom att knacka på Nine-Tailed Demon Fox. Att vara en ättling till Uzumaki-klanen, arv Naruto en otrolig uthållighet och vitalitet, som ytterligare förstärks av Nine-Tails. Enligt Kakashi är Narutos normala chakra-nivå minst fyra gånger av sig själv.

Naruto hade alltid haft dålig chakra kontroll på grund av interaktionen av bijuu chakra med sin egen. Men när Narotos liv var i fara släppte bijuu chakra till Naruto för att öka sin stora naturliga chakra. Detta skulle öka hans styrka, motstånd mot skada och ge honom otroliga butiker av chakra som gör det möjligt för honom att skapa jutsu sällan sett på grund av deras underbara energibehov. Han lär sig senare att utnyttja den här makten efter vilja.

Tidigt i sin karriär motstår Naruto effektivt Orichimarus gigantiska ormjutsu med hjälp av Chakra av Nine-Tail Fox. Orichimaru, med hjälp av Five Elements Seal, blockerade tillgången till Nine Tales chakra genom att störa balansen i originalförseglingen. Den udda siffran som Orichimaru använde störde jämntalstätningen som används för att binda jinchūriki orginellt.

Jiraiya, en av de legendariska Sannin skulle senare ta bort den förseglingen (anses vara en nästan omöjlig feat) som släpper åt chakrasystemet och undervisar Naruto hur man kan utnyttja kraften och så småningom försegla kraften bakom en barriär som förhindrar dess flykt och låter Naruto effektivt trycka på bijuu Kurame, utan rädsla för att släppa den.

    
svaret ges 12.01.2012 01:32
6

Var lite tid sedan jag tittade på Naruto, men det jag minns är att den fjärde Hokage gjorde förseglingen på Naruto så att den nio svansens chakra kanaliserades i Naruto. Orochimaru känner igen detta och stör denna kanal, vilket gör Naruto's chakra instabil.

    
svaret ges 11.01.2012 09:04
1

De sätt som Naruto behövde använda chakra krävde senare mer än bara konsumtion. De krävde konsekvent chakrautgång på kontrollerade nivåer. Så, när Naruto kunde konsumera stora mängder chakra var det inte lätt att göra exakta saker eftersom (som det var sagt ovan) hans normala dubbla chakra stördes / avbröts.

Jiraiya tog bort Orichimarus överklockning så att Naruto kunde dra Kyuubi chakra för att kalla på jutsu och att gå på vatten vilket krävde en mer delikat användning av chakra än att gå vertikalt uppe i ett träd.

    
svaret ges 09.05.2012 03:01
0
Ochimaru gjorde en extra tätning för att förhindra chakran av den nio tailed reven och Naruto att blanda, så att Ochimaru inte skulle ha ett problem att slåss med honom. Senare på Jiraiya tar en Sannin den extra tätningen ut och lär Naruto hur man använder kraften hos den nio tailed revan utan att släppa den.

    
svaret ges 29.04.2016 13:14
0

Förseglingen placerad på Naruto vid födseln var en 8-punktig tätning, medan den som placerades på honom senare av Orochimaru var en 5-punktig tätning. Kombinationen av den odd-numrerade tätningen över toppen av den jämntalade tätningen gjorde sambandet mellan Narutos naturliga chakra och Kyuubis instabila instabilitet, så att han helst inte försökte använda chakra alls utan att kunna styra flödet. Naruto själv var inte medveten om detta, men Jiraiya märkte dubbeltätningen under träningen och insåg att det var det som orsakade Naruto att ha så mycket problem med att kontrollera hans chakra. Jag har inte läst mangan, men jag vet i anime-serien Jiraiya förklarar kort konflikten mellan udda och jämntalade sälar när han tar bort Orochimaru.

    
svaret ges 29.04.2016 19:47