How kan jag använda dessa persikor i en boxkaka mix?

0

Jag har en låda med super fuktig kakablandning, smörrecept Gul. Det kräver 1 kopp vatten, 1/3 kopp smör, mjukad och 3 ägg. Jag har också en 15 uns burk Skivad persikor. Hur kan jag kombinera dessa för muffins?

Vi flytta om en månad och jag vill hellre hitta ett sätt att äta persikorna än att flytta dem. Lol

    
uppsättning Laura0703 17.11.2015 16:17

2 svar

3

Jag satsar på att du kan puré vissa persikor och deras juice att använda i stället för smör och vatten, respektive. Även om texturen kan vara bättre om du bara ersätter hälften av smöret. Jag skulle inte rekommendera att ersätta ägg med persikor eftersom det skulle göra kakan ganska smula. Observera att persikorna kan göra kakan mycket sötare, särskilt om de är konserverade i tung sirap.

Kanske skulle det vara bättre att göra persikorna till en glass eller sorbet för att servera med kakan. Du kan också lägga till en liten mängd persika till lite smör och pulveriserat socker för att göra en smörgås frosting för kakan.

    
svaret ges 17.11.2015 18:15
0

Du kan bara hugga persikorna med att använda konserverad juice istället för wter som krävdes i riktningarna, eller använd burkjuice som glasyr efter att kakor är färdiga eller lägg till frosten.

    
svaret ges 17.02.2017 01:34