Using biljetter från Wien till Budapest

5

Jag har köpt en returbiljett från Wien flygplats till Budapest och jag måste byta tåg på Wien Hauptbahnhof för att ta framåtleden till Budapest. Tåget till Wien Hauptbahnhof lämnar flygplatsen på 1503 timmar och anländer till Wien Hauptbahnhof klockan 1518. Mitt tåg till Budapest är klockan 1542. Jag fick en uppdatering från OBB som nämnde att det finns några arbeten på gång och anslutningar kan inte garanteras.

Jag undrade om jag kan ta ett tidigare tåg till Wien Hauptbahnhof från flygplatsen på samma ticker eller behöver jag en annan biljett. Jag försökte gå igenom T & C men kunde inte hitta någonting på engelska, allt på tyska verkar det.

Har någon provat detta eller behöver jag köpa en ny biljett?

OBS: - Jag har en reservation på båda benen på resan och ett specifikt tågnummer nämns också på biljetten.

    
uppsättning DumbCoder 24.07.2017 10:36

1 svar

6

Du kan använda din biljett för varje tåg som går från flygplatsen i Wien till Hauptbahnhof, de är giltiga utan tidsbegränsning (naturligtvis kan en biljett endast användas i en riktning). Se bara till att ta ett tåg som stannar vid Hauptbahnhof. (Alla stationer där ett tåg slutar anges i de stora bildskärmarna som visar tidtabellerna för alla tåg).

Det finns ett regionaltåg som avgår vid 14:03 och anländer till Hauptbahnhof klockan 14:18 om du kan fånga det. (RJ 864, går till Linz men stannar vid Hpf).

Eller senare kan du få S7 klockan 14:18 som går till Laa / Thaya och slutar på Wien Rennweg. Där ändras för att ta S1 riktning Meidling, åk ut på Hauptbahnhof.

@DumbCoder Kontrollera din biljett, om det specifikt anges att du måste ta tåget klockan 15.03 då nej, du kan inte ta något annat tåg. Du måste använda den biljetten med det tåget.

Jag tänkte på det här, och nu läser du din fråga igen.

Lycka till!

    
svaret ges 24.07.2017 13:44