Snabbaste sättet att ta sig från Heathrow Airport till Knightsbridge London?

14

Jag letar efter det snabbaste sättet att hämta från London Heathrow flygplats till Knightsbridge, London . Med hjälp av Google Maps fann jag att röret tar cirka 50 minuter. Men finns det några billigare alternativ? Kanske en expressbuss? Eller ett tåg?

    
uppsättning RoflcoptrException 11.01.2012 19:29

3 svar

13

Utan någon forskning skulle jag säga att röret är det billigaste och snabbaste också, för att du inte behöver förändras alls för att komma till Knightsbridge. Transport till London webbplats säger att resan är 42 minuter.

Tåget Heathrow Express kan ta dig snabbare in i centrala London, men du måste byta in i röret (distrikt eller cirkellinjer ) på Paddington och sedan byta igen till Picadilly-linjen. Det tar mycket längre tid.

Det brukade vara en buss som heter "AIRBUS" från centrala London till Heathrow men det upphörde 2004.

Taxi och bussar kan vara snabbare än röret om det finns mycket lätt trafik, vilket inte är troligt. De är säkert dyrare.

Med normala bussar är det möjligt, men du måste byta minst två gånger och resan tar minst två timmar. Det är det billigaste på £ 2,30, röret är £ 5,30 (kontantpriser utan ett Oyster-kort). På sidan journeyplanner.tfl.gov.uk använder du avancerade alternativ, anger att du inte vill använda röret och det visar bussförbindelser.

    
svaret ges 11.01.2012 20:06
13

Två svar säger röret, men som en Londonare som gör en liknande resa regelbundet ber jag mig att skilja :) Svaret är: det beror på.

I lätt trafik (före klockan 6 på morgonen) tar en taxi cirka 25 minuter att göra denna resa ( Google instämmer ). Samma sak gäller sent på kvällen (efter 21:00). Taxistationen är också lättare att nå till Heathrow än tunnelbanestationen, från nästan alla terminaler, vilket i vissa fall kan spara så mycket som 5-10 minuter.

Vid andra tillfällen är röret sannolikt det snabbaste alternativet, eftersom du inte behöver byta ut Piccadilly-linjen. Att komma dit på Heathrow Express är ett alternativ men rörets förändringar är inte bra i det här fallet.

Taxi är naturligtvis det dyraste alternativet. Men du bad om både det snabbaste sättet och de billigare alternativen, som inte matchar varandra:)

    
svaret ges 19.09.2012 21:39
7

Utan tvekan kommer röret att vara ditt snabbaste alternativ i detta fall. Piccadilly-linjen går rakt dit.

Expresståg går till Paddington, då måste du byta till röret och komma 1/3 av vägen tillbaka!

Överlandståg går också till Paddington. Och en buss kan ta längre tid, beroende på tid på dagen.

Funnigt är röret det billigaste alternativet - bör vara mindre än 5 pund med en ostron, även om priserna gick upp i år, så inte säker på exakt värde. Bussen är billigast, men det tar längre tid, och du skulle troligen behöva gå till Hammersmith först och sedan ändra.

    
svaret ges 11.01.2012 19:47