How pålitlig är hotellinformation på deras webbplatser?

7

Jag vill boka ett rum på ett hotell i Tyskland, men jag är inte säker på hur pålitlig informationen på deras webbplatser är.

Har du någonsin bokat ett rum på ett hotell online? Om så är fallet, kom det överens som beskrivet.

    
uppsättning Gigili 01.08.2011 17:04

4 svar

8

Jag skulle inte ge mycket information om den officiella informationen på de här webbplatserna, eftersom det för det mesta är marknadsföring och / eller så småningom några år gammal och ägaren uppdaterade aldrig den på borgmästarens bokningswebbplatser.

Roligt faktum: Det finns ett marknadsföringsspråk i resebranschen; till exempel "centralt läge" för ett hotell kan betyda att det blir mycket trafik eller gatubelysning hela dagen och du kan ha problem med att sova, medan "lugnt område" kan innebära att du inte har någon kollektivtrafik eller annan anläggningar i närheten.

    
svaret ges 02.08.2011 10:30
9

Mer än informationen som anges på hotellets hemsida, skulle jag lita på peer reviews från tripadvisor . Inte bara är platsen värt att kolla hotellrecensioner, men oftare kan du också få information om var den är baserad, saker att göra i närheten (och fällor att undvika), etc.

Hotellwebbplatserna är för det mesta fyllda med marknadsföringsinformation som är avsedd för kunder.

    
svaret ges 01.08.2011 17:38
5

Jag brukar boka hotell via bokningswebbplatser (oftast booking.com ). De har vanligtvis minst lika bra priser som de officiella platserna och har besökare recensioner. Som ett extra steg går jag vanligtvis till hotellets egen hemsida (efter att jag har valt ett par kandidater) för att se ytterligare foton, aktuell information , etc. Jag bokade en gång nästan ett hotell, men gick sedan till den officiella platsen och såg ett meddelande om att poolområdet är stängt för återuppbyggnad. Det var inte ett problem i mitt fall, men kunde ha varit en dealbreaker för andra.

Den nedersta raden är: Jag skulle använda icke-officiella, respektabla webbplatser för första valet, men kolla hotellets officiella webbplats för mer information och sista minuten information.

    
svaret ges 02.08.2011 10:18
1

I'm not sure how trustworthy the information on their websites is.

Först bör du kombinera information från flera källor och se om den matchar. Tänk på följande källor:

 • Den webbsida där du bokar
 • Hotellets egna hemsida, inklusive rumsfoto
 • Webbplatser med hotellrecensioner: tripadvisor.com, och kanske booking.com, hotels.com eller andra (jag kan inte säkert säga vilka är de bästa platserna att kontrollera)
 • Hotellets officiella betyg (länken gäller för Tyskland och de flesta europeiska länder, det finns inte en enda universell klassificering) - och vad varje betygsnivå betyder.
 • Det är också sättet att de uttrycker saker; så att de kanske säger sanning tekniskt men du borde fortfarande inte tro på de typiska konsekvenserna av vad de säger:

  • "100% ljudisolerade rum, lika tysta som graven" - konkret och starkt påstående, mer trovärdiga (men ingen kommer att berätta för dig att ")
  • "Tyst rum" - typ av subjektiv; vad som är tyst mot dig kanske inte är tyst för mig.
  • "I ett lugnt område" - bra kan området vara tyst i allmänhet, men det kan bara vara att det finns en byggarbetsplats mittemot hotellet som gör ljud som munnen i helvetet.
  svaret ges 02.09.2017 22:34