Vågen med vågen: deras kärlekskompatibilitet

Vågen med vågen romantik är en lek. Det är som att titta in i en spegel och älska det du ser.

Tidiga datum ledtrådar dem i att de har hittat en intellektuell lika. Uppförande, stil och en något fristående modus operandi fungerar sin långsamma magi. Vågen Suns vet hur man vänder en fras och förblir ömsesidigt bländad av konversationen.

Ömsesidigt bländade

Eleganta middagar, soirees på taket, filmfestivaler följt av frågor och svar - de ser till att utekvällarna är minnesvärda och stimulerande för sinnet. Inte kommer att skynda kärleken, vilket ger förhållandet det luftiga utrymme det behöver för att blomstra.

Vad kan eventuellt gå fel? Våggans mörka sida ger oss en aning: Om de båda förnekar sina oroliga känslor, kan de komma ut i raseri.

Som att gå i luften

Vågen själsuppdrag relaterar och upptäcker jaget i vad som reflekteras av den andra. Det gör dem båda engagerade i att arbeta igenom och kompromissa när det tjänar förhållandet.

Tillsammans är de två halvor av en större helhet. Som alla andra matcher fungerar det bättre när de också har en solid självkänsla.

Våg i kärlek är generös, en fantastisk lyssnare och känslig för reaktioner.

Biblioteken är lufttecken, och det är värt att titta på farorna med för mycket eller för lite luft. Man idealiserar den andra och kan då inte acceptera vem den andra verkligen är.

För mycket samhörighet?

Biblioteken måste skydda sig mot "vi gör allt tillsammans" typ av medberoende. Det är viktigt för var och en att förbli individer. Två biblioteken som gör sina egna saker, med några separata vänskap, har mycket att ta med sig och dela hemma.

Biblioteken har en instinkt för balans i en-mot-en-relation. Tillsammans navigerar de i livet med den inbyggda förmågan att skapa harmoni. De gillar att hålla sig på motorvägen, och detta omger förhållandet med en aura av värdighet.

Vågen styrs av Venus, så titta in i Venus i Vågen för mer idéer för amore.

Och hur är det med frågan om att undvika konflikter? Om allt glansas över byggs spänningen tills det finns ett potentiellt brännbart förhållande.

En stor prestation för två biblioteken är att inse att de kan gå igenom röriga, hårda, allvarligt obehagliga och socialt besvärliga tider och göra det på andra sidan. Det är då Libra-Libra-kärleken har uthållighet.

Kärlekens konst

Som kardinal luft är biblioteken tunga vikter i förklädnad. Det finns en hemlighet om Vågen, bortom rykte för kärleksfull balans, och det är lusten att störa harmonin när det är för bekvämt. Vissa Libra-älskare vill se förändringar och är villiga att ta risken, att slå om äpplevagnen om och om igen.

Vågen mörka sida är manipulerande och kroniskt missnöjd med hur saker och ting är. När den sociala charmen används för att få sin väg, på andras bekostnad, börjar de få ett ont rykte.

Det är ofta svårt för Vågen att se deras mörka sida eller till och med erkänna att de har en. Vissa är som dolda sociala aktörer, med slutmålet att alltid se deras fantastiska spegling i andras ögon.

All kärlek och ljus?

Om Libra-Libra-paret konspirerar tillsammans för att ignorera den mörka sidan är det en tidsfråga innan ytan under radaren utfärdas. Men med Libra-gåvan för tydligt tänkande och modet att sitta med känslomässigt stökiga stunder kan dessa två hantera de grova fläckarna.

Två Libras oändligt oroar saker, och detta kastar beslutsprocessen i kaos. Men chansen är att när de går framåt kommer det här paret inte att missa mycket. Runt varje hörn finns nya fascinationer att utforska och diskutera.

Deras hem är en samlingsplats där besökare känner att de är i goda händer. Konversationen flyter, och det gör libations också. De vet hur man sätter tonen för en samling och delar en kärlek till allt socialt. En gång begått är det en kärleksanslutning som vanligtvis varar. Biblioteken känner sig hemma i relationer, särskilt med en kompis som är lika hängiven till unionen som de är.

upside: Två biblioteken sätter relationer först, kärlekssamhälle, laddad konversation, ett snyggt utseende, breda sociala kretsar, ambition, de finare sakerna i livet.

nackdelen: Två Libras vill båda ha våldsam uppmärksamhet, är mästare för att undvika konflikter (även när det är nödvändigt för att växa), är skarpa tungor när de hörs, söka beundrare utanför förhållandet.

Kvalitet och element

Cardinal Air

Vågen och vågen kärlekshistoria

Om jag skulle ha varit mer ...

"Jag hittade under alla år i relationer, överlägset var Libra-kvinnan bäst. Jag var också en Libra och vi njöt av så många saker i det korta förhållandet vi hade. Jag tyckte att förtroendeproblem för oss båda var enorma och respekterade detta i henne, men tyvärr förlorade jag mitt förtroende när hon tycktes våga sig till andra och mer materiella saker. Jag trodde det i hennes ord och såg handlingar, men rädsla gick också in och en total hjärtförändring lämnade mig förvirrad och mycket sårad. Jag hoppas bara att en dag mina ord och handlingar betydde något för henne. Kärlek med denna speciella själ var ett under i sig, och jag älskade varje minut av det. "