Varför har min värmare en svag flamma efter omstart?

0

Jag har en Intertherm M1M Den går bra en gång och ger då en svag flamma (efter att flammen går ut) efter att ha nått temp. Jag bytte antenn / temp sensor (en enhet). Jag bytte också huvudstyrelsen. Fortfarande samma problem.

Kan det vara termostaten?

Tack.

    
uppsättning Tom 17.04.2016 19:05

2 svar

0

Termostaten ska slå på och av systemet. Om du har problem med intermittent flamma kan du få fukt i din linje. Jag installerar vanligtvis droppben efter avstängningsventilen före ugnen, vattenvärmaren eller det här området fäller vattnet. Ett droppben är en T med en kort sektion av röret som går rakt ner, vilket är kapat. Detta ben fångar rost och fukt. 1 droppe vatten i en gasventil kan orsaka problem så jag skulle kontrollera om du har ett droppben och om så stänger av gasen och rengör den. Om du inte installerar en. Jag har haft hem som hade hemska fuktproblem i gasledningar och andra som nästan inte hade några problem. Eftersom du har kastat alla delar på det skulle jag titta på fukt som den möjliga orsaken.

    
svaret ges 30.01.2019 16:47
0

Om du inte har erfarenhet av reparationer av gasvärmare föreslår jag att du kontaktar en professionell servicetekniker. Vanligtvis har din gasleverantör utbildat tekniker på personal.

Här är den schematiska med hjälp av problemlösningsassistans för modellen som publicerats. Förhoppningsvis öppnar denna PDF för dig. Om inte, söker Google din modell med felsökning efter det i sökfältet ...

    
svaret ges 17.04.2016 19:19