Is 40 minuter transiteringstid tillräckligt för att ta ett internationellt flyg i DFW Texas?

2

Jag har bokat en American Airlines rundresa från London till Phoenix. För returresa är transittiden på Dallas Fort Worth flygplats 41 minuter.

Jag håller inte uppehållstillstånd för USA. Så jag måste gå genom invandring i utloppshamnen, som i mitt fall är DFW.

Jag är orolig att 40 minuters transiteringstid inte räcker för att gå från terminal C till D med invandringskontroll. Eftersom den kompletta resan är på en enda PNR och drivs av AA garanterar de detta på något sätt.

Frågor:

 • Kan jag gå genom invandring direkt i Phoenix?
 • Skulle det vara möjligt om jag frågar American Airlines att jag föredrar att ta ett tidigare flyg från Phoenix?
 • uppsättning guppchupp 05.02.2018 12:05

  2 svar

  5

  Det kommer ingen invandring / utvandringskontroll på din utresa från USA. Vid din återkomst kommer du att få några dokument kontrollerade i Phoenix om det behövs, så får du ombordstigningspass för Phoenix-Dallas och Dallas-London. När du anländer till DFW bör du inte behöva vidarebefordra säkerheten och kan gå direkt till porten via transiten . Ditt bagage, om någon, kommer att överföras till dig.

  Om du reser på en biljett, om du saknar ditt flyg till London på grund av sen ankomst från Phoenix, kommer AA att lägga dig på nästa tillgängliga flygning utan kostnad.

  Du kan ringa och fråga dem om du kan ändra ditt anslutande flyg, men svaret är sannolikt inte nej om du bokat inom de senaste 24 timmarna eller anslutningen är under minsta anslutningstid eller blir så.

      
  svaret ges 05.02.2018 12:52
  0

  Finns det bara 40 minuter från ankomsttid för inrikesflyg till den angivna avgångstiden för det internationella flygningen?

  Det kan vara nästan omöjligt om det är fallet som ombordstigning börjar vanligtvis 30 minuter före avgångstiden och dörrar stänger 15 minuter innan. Det ger dig bara 10-25 minuter för att komma till porten.

  Å andra sidan, om det är 40 minuter fram till ombordstigningstiden så kan du ha tillräckligt med tid.

  PS. Många webbplatser kommer att ge dig den bästa tiden för inrikes och internationell flygning. Om du exempelvis flyger till Air Canada kan du rimligen förvänta dig att den internationella delen blir konsekvent sent. / s

      
  svaret ges 05.02.2018 17:08