Är det några inbyggda restauranger i Centraleuropa?

19

Jag avslutade just en vägresa genom några länder i Centraleuropa och undrade om jag skulle stöta på en drive-in restaurang . Det gjorde jag inte, men jag skulle inte ha något emot att besöka en på nästa resa.

I Tyskland brukade McDonalds ha massor av Drive-Ins, men de var faktiskt felmärkta Drive-Thrus. Jag tror att de kallar dem McDrives nu. Det verkar som om de fortfarande tror att tyskarna inte kan uttala TH.

Så jag letar efter en plats där du parkerar men stannar i din bil och en servitris / servitör kommer (ofta på rullskridskor) för att ta din beställning och leverera den också. Du äter sedan i bilen.

    
uppsättning Peter Hahndorf 24.09.2012 00:42

5 svar

6

Jag är ganska säker på att svaret är nej, det finns ingen.

Även om man använder en lös definition av Centraleuropa, verkar det inte vara någon annan än den "Drive-thrus" du nämner. Det närmaste jag kunde hitta var Autokino Gravenbruch , en inlösenfilm bio i Tyskland .

Denna korvleverantör i Polen visade sig också i mina sökningar men jag tror att det faller fast i kategorin "köper mat och sitter i bilen för att äta den", som du kan göra nästan var som helst.

Det finns också Annette's Diner , en resturant i Disney Village, Paris där de har försökt att återskapa en 1950-tal, "Happy Days" känner och kommer att presentera dig med en real American breakfasts served by waitresses on roller skates . Låter som den rätta atmosfären, men självklart, ingen inloggning.

    
svaret ges 28.09.2012 08:02
4

Detta är ett begrepp som helt enkelt inte finns (i alla fall inte i utbredd form) i Europa, och om det existerade skulle det förmodligen inte vara populärt. Medan USA har många som älskar att vara bortskämda av tjänster (till exempel att få dina matvaror levererade till din bil istället för att ta dem dit själv, få din middag levererad till din bil istället för att gå in och beställa den) Jag letar efter något sådant. Ett restaurangbesök involverar helt enkelt att gå in och sitta ner vid ett bord och beställa din mat därifrån. För skyndade människor som vill hämta en hamburgare och köra av igen finns det de genomkörningsplatser som du nämnde.

I det ämnet är McDonalds drivrutin som du nämnde inte en felaktig etikett i sig. Det är bara olika ord som används i olika delar av världen. ; -)

    
svaret ges 23.09.2015 11:15
3

Åtminstone fanns det någon riktig körning i restauranger i Europa. Jag hittade en riktigt gammal tidningsartikel om den första inbyggda restaurangen i Tyskland, öppnade 1962. Denna restaurang verkar inte längre vara där.

    
svaret ges 02.10.2012 10:57
0

Den första inbyggnaden öppnade 1961 i Hannover / Tyskland. 1962 en A & W-in öppnade nära Mannheim, där många tusen amerikanska soldater bodde i detta område i Mannheim, Heidelberg.
Denna inloggning finns aldrig. Den övergavs i lång tid i slutet av 1970. Nu finns det en stormarknad och ett stort köpcentrum.

länk

    
svaret ges 26.09.2018 23:48
-4

Ja det finns. Några få.

Inbyggd affärsmodell är inte den starkaste i CEE, eftersom många européer är mindre beroende av bil än nordamerikan på grund av mindre genomsnittliga avstånd mellan önskade destinationer, tätare städer, högre bränslekostnader och generellt bra kollektivtrafikinfrastruktur.

Jag kan inte hitta en åtskillnad mellan vad som betyder en körning in mot en körning i Tyskland eller Österrike, men jag är säker på att det inte skulle innebära att en servitör eller servitris serverar mat på rullskridskor. Det står till grund att företagare skulle gå för det namn som för närvarande är mest populärt i nyheterna och människornas sinnen.

En inkörning med servitörer som serverar mat till bilen inkluderar högre driftskostnader, juridiska skulder och högre risker för servitörer.

Min bästa satsning på att hitta de "drivande genomgångarna" skulle vara närheten av suburbian köpcentrum i länder med svaga fackföreningar och låga eller minsta löner.

VAT: Om det är för mycket besvär att dra ner bilfönstret två gånger eller håll det öppet tills du får ordern, finns det några drivrutiner där du kan beställa via en mobilapp.

Om du har karpaltunnel från allt det svåra typarbetet eller andra funktionshinder, se till att du inte släpper personalen i förväg och de kommer säkert att ta med maten i din bil. Förmodligen inte på rullskridskor men;)

    
svaret ges 31.05.2015 08:54