Om en tarpa över däcket tillåter mig att måla däcken under en Seattle-vinter?

4

Jag spenderade några helger i september och tog bort färgen från mitt däck. Den är nu avskuren till träet. På grund av några oförutsedda problem med tidpunkten kunde jag inte få den nya färgen nere innan fallet kom fram. Jag är i Seattle, så att få en hel 24 timmars icke-regn är tufft, än mindre ett par dagar för att låta träet torka ordentligt. Luftfuktigheten är generellt i 60-90-serien.

Jag har några tarps som jag kunde lägga över däck för att hålla det torrt i några veckor. Min fråga är: kommer tarpmetoden att fungera? Ska jag bara vänta på våren? Några andra idéer?

- redigera -

Färgen är olympisk räddning. Min temp är 50, men jag är mer bekymrad över träet. Hur torr behöver det vara? Om det finns fukt på träet, kommer det att förkorta färgens liv?

    
uppsättning Erick T 21.10.2014 17:40

2 svar

1

Jag har byggt temporärtak över flera arbetsplatser när man bygger ett däck på vintern. (Vancouver, BC här, så liknande vintrar).

Du bör använda en ny tarpa, ha en lutning för dränering och se till att den är tätt och säker.

Om några läckor eller droppar kommer på trädet tar det längre att torka ut på vintern (när det blöt ut i allmänhet).

Jag har aldrig målade ett däck men bara fläckar.

Den mest kritiska anledningen till att använda ett taktak var att hålla plywood torr när vi gjorde ett vattentätt vinylmembran. De flesta andra tider var de inte avgörande och bara för att hålla arbetsplatsen relativt torr.

    
svaret ges 23.10.2014 02:42
0

Den produkt kräver minst 24 timmars torkperiod efter trycktvätt däck . Så det låter inte väldigt picky, det behöver bara vara torrt ; Inget stående vatten.

Och det måste hållas torrt. Bygg ett tarpningssystem korrekt, som fungku förklaras, för att några droppar vatten förstör ett färgjobb men det här är mer som en beläggning; De kommer att röra upp ytan .

    
svaret ges 23.10.2014 03:11