Older stil dörr trim

0

Jag gör renoveringar på insidan av mitt riktigt gamla hus, och jag vill uppdatera mina inreddörrar. Jag har den gamla stildörren och dörrarna (skelettnyckeldörr) och den riktigt gamla dörrkanten, som visas på bilden: (stock bild, inte min)

Jagläggernyare6plattformigahålkärnoriderasställe,ochinteriktigtenfläktidenäldrestilenstrim.Eftersomjagintebarakanlägga3/4"trimma upp nu (eftersom grundplattorna skulle behöva dras upp och bytas ut), säljer de trimpaket som jag kan ersätta de gamla med som matchar bredden och höjden? När jag först ta bort toppdelen åtminstone, jag vet att det finns en stor mängd utrymme som måste fyllas i. Jag är säker på att jag säkert kunde hitta (eller göra mina) vertikala bitar, det är mer höjden på det horisontella huvudet som jag är orolig för.

Om de inte gör någonting, eftersom jag inte vill hantera bytet av gips för att möjliggöra mindre trim, antar jag att jag måste tillgripa den äldre stilen trimmen: (

Jag letar efter ett kit som detta eller något, men det gör det möjligt för mig att matcha höjden på det vertikala stycket trim jag har för närvarande:

    
uppsättning Ex0r 03.01.2018 19:15

1 svar

3

Du kan köpa 1x5 MDF, det är ungefär $ 2 per fot i den stora lådaaffären. Det är ett liknande material som en ihålig 6-panel modern dörr, och är ungefär samma bredd som trimmen på ditt lagerfoto. Därefter kan du ersätta din klassiska sekelskiftet med soliga, gamla växelträdörrar och trim med moderna tillverkade produkter. Ett annat alternativ är reparation och färg, ger gångjärnen lite olja och vara stolta över ditt hem ursprungliga stil som inte längre kan köpas!

    
svaret ges 05.01.2018 04:04