Medföljande vän för ett Kanada-visum?

4

Vi vill besöka Kanada på ett korttidsvisum för turism. Vi är en familj på 4 men vi har en familjemedlem som reser med oss. Medan du ansöker om visum online och fyller i frågeformuläret ber det om att ytterligare familjemedlemmar reser med mig och deras handlingar så ska jag inkludera vår familjvän på samma lista? Om inte, hur hanterar vi det annars?

Alla 5 av oss ansökte om USA / UK-visum på samma sätt i en enda ansökan. Jag var tvungen att nämna folk som reser med mig, vi ansökte som en grupp och gick till intervju tillsammans. Vi beviljades viseringen framgångsrikt.

    
uppsättning Asad Moeen 04.05.2017 08:22

1 svar

1

Kanada erbjuder inte viseringsansökningsformulär för en grupp, även om du kan skicka in dina familjemedlemmar i samma kuvert och du kan referera din vän till din dokumentation, men inte som familjemedlem.

Can I fill out one visa application for my whole family if we are travelling together?

No. Each person must complete and sign the Application for Temporary Resident Visa (IMM 5257), as well as any other forms needed. Each applicant aged 18 or over must also complete the Family Information form (IMM 5645).

You can submit all family member applications in the same envelope with one payment receipt for the total fee for all of your applications.

Parents or guardians can help children fill out their forms. Parents or guardians must sign the forms for any children under the age of 18.

Din vän, som planerar att följa med din familj vid besöket, skulle behöva söka separat, men ge samma resväg, tillsammans med dokument som stöder hans / hennes ansökan . I synnerhet bör förklaringen av resans syfte innehålla information om andra med vilka de ska resa (din familj).

Och under några intervjuer, som du alla reser tillsammans skulle diskuteras, förstås.

    
svaret ges 09.05.2017 05:11