Sci Fi-film med en penna som skriver sidorna i någons liv

2

Jag har gjort otaliga Google-sökningar som försöker hitta den här filmen som jag såg på Netflix för några år sedan. Jag är inte säker på filmens utgivningsdatum.

En scen som jag kommer ihåg är där killen sitter i sitt rum och TVen slår på sig själv och det är en kvinna som tittar på honom. Hon är i en parallell verklighet / dimension och hon är också i hennes rum när hennes TV tänds och han är där. Först är de rädda men då börjar de prata med varandra. Hon ger honom sitt telefonnummer och han ringer henne men en sekreterare i en kontorsbyggnad svarar telefonen istället. Han tittar sedan upp numret och kör hela vägen till kontorsbyggnaden för att hitta en ensam penna som skriver sidorna i någons liv (jag är inte säker på om det var hans liv eller kvinnans liv). Jag tror att han tar tag i pennan och börjar skriva något annat på det och så småningom är mannen och kvinnan tillsammans i samma universum (?)

Hur som helst trodde jag att det var en bra film och jag försökte rekommendera den till en vän men jag kan inte hitta den.

    
uppsättning Rand al'Thor 17.01.2018 06:16

0 svar