How kan jag fixa ett knirkigt lövträ i en liten hall?

1

Försöker fixa squeaky hardwood floor i liten hall, tänka bjälkarna går parallellt med golvbrädor på sidor, nära eller under väggarna på båda sidor, kan inte hitta någon med stud finder som löper 90 graders vinkel mot golv.

Några idéer vad ska man göra?

Jag vet om de här uppsatserna med de skruvar som klarar av, men kommer de att fungera om de bara skruvas in i undergolvet?

    
uppsättning AdjunctProfessorFalcon 15.11.2016 01:19

2 svar

0

Jag kommer att hoppa över sannolikheten för att denna parallella joistsituation verkligen är sant (jag har en djup missförtroende hos studfinnare) och försöker bara svara på din fråga.

Svar del 1 - kan någon av dessa golv (+ undergolv) komma upp utan att orsaka skada / allvarliga olägenheter för dig eller fastigheten? Om så är fallet, så rekommenderar jag starkt att dra upp ett par brädor och ta en titt. Jag (tyvärr) var tvungen att göra det i ett gammalt badrum eftersom vi behövde flytta en diskbänk och efter att ha rivit upp en del av golvplattor och 3 golvbrädor hittade en halv disintegrerad bälte som rymmer ena änden av rummet.

Jag tror inte att din situation kommer att vara densamma (vattenskador är mindre troliga på en korridor), men om det inte är uppenbart var du ska skruva in för att stoppa squeaking bör det hjälpa dig.

Svar på del 2 - du kommer inte troligen att få mycket långsiktig förbättring från att bara skruva igenom till underklassen. En långsiktig fix kräver att du vet var de här bjälkarna är (parallella eller på annat sätt!)

Tillägg I en äldre egendom mötte vi regelbundet den situation där en bälte skulle ligga direkt under en invändig vägg, vilket gjorde att de var ganska svåra att fästa skivorna på. Om du inte hittar identifierbara bjälkar nära väggarna - det kan vara varför. Vi löst den där genom att syssla med en annan sträng till det för att ge oss något att skruva in i.

    
svaret ges 09.01.2017 14:22
0

Jag har inte gjort det här förut, men jag har sett det gjort i ett tidigare hem och det fungerade i minst två år. Observera att detta inte är det bästa sättet att fixa det här, det rätta sättet är att lyfta alla brädorna. Om detta är en omöjlig krångel, kommer det sannolikt att resultera i bara mer skadade områden.

Identifiera rörelserna genom att använda en mycket liten bit (som 1/16) borra genom golvet i ~ 45 graders vinkel precis under golvets ljud- och / eller fuktbarriär. Använd en spruta och en 12-gallons nål, injicera lim för att fylla eventuellt gap som orsakar pipning. Lim fungerar som ett sätt att fylla fickorna som orsakar squeaking och låser också allt ihop. Om det här är laminat, ska laminatflöden vara flytande flankerad av expansionsluckor. Användning av lim hotar integriteten hos denna expansion av träet och kan mycket potentiellt orsaka böjning senare på vägen.

Lägg lite tung vikt på det område som limes.

    
svaret ges 21.01.2018 09:40