90s icke-engelska talad Demonologi film från Europa; svart dimma, flicka i ett badkar och kille på biblioteket [stängt]

Jag ber om din hjälp för att jag vill veta namnet på en europeisk skräckfilm som jag har letat efter i nästan tre år och som ingen verkar veta om. Jag tror att den här filmen var från någonstans i östra eller centrala Europa, eftersom det inte talades på engelska eller på spanska (mitt första språk). Jag tror också att den var filmad i slutet av 90-talet, och jag tittade på den under 2000 eller 2001. Filmen verkade vara av hög budget, till skillnad från de flesta 90-skräckfilmer med billiga specialeffekter och fotografering ("Full Moon Features "Filmliknande"), i allmänhet verkade det grymt och med svagt / svagt ljus.

Historien ägde rum i en europeisk stad i dag (för filmen) och handlingen handlade om witchery och demoniska varelser. En av huvudpersonerna var en kaukasisk man med sådan kunskap, och han var en bra kille.

Det finns bara två scener som jag kan hämta från filmen; Jag såg inte början eller slutet av hela filmen.

Den första scenen som jag minns bestod av två situationer på samma gång: I den första situationen fanns en kvinna med blont kort hår, som troligen var huvudpersonens flickvän, vilade i ett rum och ta en dusch en vit badkar. Sedan började en slags svart dimma omge henne mycket långsamt, utan att hon märkte det här. Efter det ändrades kameran för att visa oss den huvudsakliga manliga karaktären (killen med kunskap om häxor och demoner), som var på biblioteket och gjorde någon form av forskning om demonologi. Sedan gick han till bibliotekaren, en obekvämd och gammal gammal man, för att fråga honom för sin telefon så att han kunde ringa en vän, men bibliotekarie svarade honom på ett oförskämt sätt att han inte skulle låna honom sin telefon. Men eftersom den bra killen insisterar, samtycker bibliotekarie till arg. Då, som den goda killen pratade med sin vän, fanns en bok om demoner öppna på bordet nära bibliotekaren, och han berättade för sin vän om en gammal litografi om dimmiga och mörka demoner som täcker en kvinnas kropp, bara precis som det hände med flickan från den andra situationen / scenen. Även när han berättade för det här för sin vän, så tittade bibliotekaren på honom på ett spottande sätt och började leende grymt men utan att göra något ljud (kanske hade han något att göra med filmens antagonister).

I den andra scenen som jag kan komma ihåg huvudpersonen och hans vän (killen som han pratade med i telefon) var i en bil i en hemsk byggnad i ruiner där demonerna och häxorna bodde, som såg ut som unga vita kvinnor med mörkt hår och som också hade gamla svarta kläder. Därefter kan jag inte komma ihåg exakt vad som hände, men huvudpersonens vän stannade i bilen, medan huvudkillen bestämde sig för att gå in i huset, men inte innan han stod framför en lång svart port med pentagram på den. Han var tvungen att gnugga händerna på dessa pentagram för att öppna porten. Under tiden var den andra killen fortfarande i bilen som försökte sätta en liten krucifix i en burk heligt vatten, vilket han lyckades fastna i samma burk. Då han, när han försökte dra ut korsfästet utan framgång, visade sig en slags demon med utseendet av en stark svarthårig blek man och vita ögon bakom bilen och gick långsamt mot den. Ändå märkte killen med krucifixet honom inte.

Och det är i princip vad jag minns.

Det är också värt att nämna att den här filmen inte är något av följande:

 • Konstantin (2005)
 • The Craft (1996)
 • Ordern (2003)
 • Den nionde porten (1999)
 • Slut på dagar (1999)
 • Superstition (1982)
 • Warlock (1989)
 • Jag, Madman (1989)
 • Listopad (1992)
 • Necronomicon (1993)
 • Underarter (jag är ganska säker på att det inte var en film om vampyrer)
 • La Setta (1991)
uppsättning René 18.09.2015 07:55

1 svar


Det fanns en rysk serie av filmer NightWatch, och Sequel DayWatch. Om de goda och onda krafterna håller varandra i kontroll.

                            

                             
    
svaret ges 16.07.2016 11:21