Var fick Tenzin ett flygande bison?

23

I Avatar: The Last Airbender , Appa var den enda kända levande himmelbisonen.

Men i The Legend of Korra såg vi att Tenzin hade en:

Är det här Appa eller var himmelbisonartet på något sätt uppståndt?

    
uppsättning DavRob60 17.04.2012 23:42

8 svar

30

Först trodde jag att detta (Tenzins Sky Bison) var Appa

Efter några undersökningar fann jag dock detta citat, på avatar wikia:

During San Diego Comic-Con, it was revealed that Avatar Aang found a whole new herd of sky bison. The new subspecies has a few differences, for example: old bison had four transversed strips plus the last one, that lies at the end of the tail, whereas the new species has more strips that are thinner. The new bison also have brown fur on their ears instead of white.

Dessa skillnader är märkbara när du jämför svansmarkeringen med Appa:

TenzinsSkyBisonheter Oogi

    
svaret ges 17.04.2012 23:54
8

Per Avatar Wiki-sida för Appa ,

Due to Appa being a male and the implications of Appa being the last sky bison, it was speculated that the species would become extinct upon his death. However, it is mentioned that a flock of sky bison was discovered after the War.

    
svaret ges 17.04.2012 23:54
2

Möjligen inte all himmelbison tämdes. Det fanns sannolikt vilda boskapar av bison som bodde i bergen eller ut att roama vildmarken. Bisonen vid luftmallen var alla förstörda spara Appa.

Men Firelord Sozin saknade arbetskraften att spåra och förstöra varje sista flygbison eller han kanske inte vet om andra bison fanns. Så de vilda hjorden var säkra.

Aang mötte en överlevande besättning på en ö under sina resor och förde dem till luften Tempel. Han upptäckte en ny ras av bison med bruna öron, inte vit.

Den här flygande bisonen heter Oogi och det är en efterkommer av besättningen. Många andra bison lever på ön. Hälsa kolonier av flygande bison bor också vid luftmallen där akoliterna ser efter dem och andra bison lever i vildmarken runt templen.

Jag trodde aldrig att denna bison var Appa. Avataren har ett starkt andligt band med sin djurguide och guiden dör normalt längs med eller kort efter Avatar.

Avatar Roku hade en drake som heter Fang som valde att dö vid sin sida i vulkanutbrottet. Jag tror Appa skulle dö med Aang eller snart efter honom.

    
svaret ges 13.12.2014 02:14
0

Kort efter kriget slutade, fann Avatar Aang en förlorad besättning flygande bison på en ö nära Jordens rike. Dessa var en ny typ av bison med bruna öron, inte vita, och olika märken på svansen.

Han tämde sannolikt bisonen och körde dem sedan till Air Temple Island så den flygande bisonen Tenzin har, Oogi, är en efterkommer av en av dessa bison.

Det fanns också en ny typ av lemur där det kallades den ringtailed flygeln med orange ögon och svarta ringar alldeles ner i svansen. Det här är de nya lemurerna som flyger runt ön där Tenzin och hans familj bor.

    
svaret ges 01.09.2014 02:31
0

Det djuret är en annan bison som heter Oogi. Appa troligen dog vid sidan av eller omkring den tiden som Aang gick bort. Han är död vid tiden för Avatar Korra

Avataren delar ett djupt känslomässigt eller andligt band med sin djurguide. Avatar Roku hade en drake som heter Fang som valde att dö på sin sida snarare än att flyga till säkerhet. Avatar Wan hade sin egen katthjort, Mula, som följde honom troget under sin resa.

Det är mycket möjligt att inte alla flygande bison tämndes men den vilda himmelsbisonen strövade över bergen eller bodde i öknen runt östra luft templet.

Dessa bison överlevde utrensningarna från Air Nomads men den inhemska bisonen dödades alla. Firelord Sozin saknade arbetskraften att spåra och förstöra alla kvarvarande bison

Avatar Aang upptäckte en överlevande flock av himmelbison på en ö några år efter kriget. Dessa bison skulle troligen ha varit feral efter år av att ensamleva.

Han måste ha tämnat besättningen innan han körde dem till Air Temple Island. Oogi är en efterkommer av besättningen. Han upptäckte också en ny ras av flygande lemurbat kallad ringtailed flygande lemurbat med svarta ringar på sina svansar.

Det här är lemurerna som ses på ön. Tenzin har en son som heter Meelo som adopterar en lemur och heter djuret Poki. Det liknar Momo.

    
svaret ges 21.12.2014 01:49
0

Det är infact Oogi, en ung bison som tenzin mottog från den brandkårande damen som finner Korra på stranden. När det gäller Appa eller inte, vet vi verkligen att Appa är död.

    
svaret ges 26.05.2015 15:47
-1

Sky Bison är viktigt för serien, och de är viktiga för Airbenders. Säger att Appa var den enda kända Sky Bison, så det är uppenbart att det fanns andra Sky Bison i ett annat tempel, för jag tror att de besökte alla utom en. Eller de var i bergen nära templet.

    
svaret ges 28.09.2013 16:58
-3

Jag tycker att när serien av avatar: den sista luftbendern slutade hittade en grotta full av luftbisoner när han blev äldre och det var inte ett avsnitt att visa honom att hitta bisonen och när legenden om Korra började där var ögon. Och jag tror bara att tenzin inte hade hittat luftbison ännu i legenden om Korra

    
svaret ges 06.12.2012 02:54

Läs andra frågor om taggar