Aktivera Internetåtkomst på språng i Irland

1

Jag har en upplåst Sony Xperia ZR som jag vill använda när du reser i Irland. Mitt mål är att hålla kontakten med Internet. Primär anledning är att komma åt kartor och ibland använda andra onlineapplikationer, för vilka jag tror att 3 till 5 GB kommer att bli bra (i ungefär en månad). Att kunna ringa några samtal skulle vara bra.

Jag använder Vodafone och istället för att använda sina roamingpaket, planerar jag att få ett lokalt (mikro) SIM-kort. Jag har sett Tesco-mobilplanerna och deras dataplaner för 5GB verkar vara bra, men det tillåter inte att ringa. Planer som tillåter anrop har inte så mycket data bandbredd. Eventuella förslag på detta eller några andra alternativ är uppskattade.

    
uppsättning phoxis 17.08.2014 18:48

2 svar

2

Tescos bredbandens enda SIM-kort är för tabletter.

Om du får ett SIM-kort som du betalar och kostar € 15 per månad får du:

  • obegränsade samtal till RoI-mobiler och fasta telefoner,
  • fria texter till andra Tesco Ireland-mobiler,
  • 250 webtexter (som kan skickas från deras mobilapp),
  • 5 GB data (ett tillägg som kostar 10 euro per månad)

och har 5 euro kvar för texter till andra telefoner och internationella nummer. Deras internationella priser är inte heller dåliga.

Källa: länk

OBS : Om du planerar att spendera någon tid i Nordirland måste du titta på ett annat alternativ som roaming, särskilt dataroaming, är mycket dyrt och allt kommer att debiteras från Din € 5 återstående kredit.

    
svaret ges 01.10.2014 23:34
3

Genom att göra omfattande forskning innan de lämnade USA beslutade jag att köpa 2 "allt du kan äta" 30 dagars förbetalda SIM-kort för våra iPhone 5s från tre (3) IE 3, allt du kan äta 4G Data Plan. . Efter 6 dagars användning i Dublin och Belfast är jag mycket nöjd. En fin översikt finns tillgänglig i slutet av svaret tack vare Ken's Tech Tips. Ta en titt på alla de olika planerna. Särskilt rekommenderas om du reser runt i EU är 3: s "Feel at Home" -paket. Mer detaljer än vad du kanske vill ha men alla planer som om mars 2015 här: ken's tech tips, allt du kan äta / ta med din egen telefon

    
svaret ges 08.09.2015 08:44

Läs andra frågor om taggar