Hur många Vaults finns i Fallout-speluniverset?

11

I Fallout lore har jag samlat information om att det finns 112 valv. Men är det dem alla eller bara de valv som har släppts som innehåll i spelet? Skulle det inte finnas andra valv i de andra länderna över Atlanten?
Så totalt sett, hur många Vaults finns det?

    
uppsättning Darth Espo 29.01.2015 11:52

5 svar

12

Såvitt jag vet finns det totalt 122 Vaults i USA i Fallout Universe.

Commissioned by the U.S. government in 2054 as part of “Project: Safehouse”, the Vault-Tec Corporation constructed 122 Vaults across the country

6 finns att utforska i Fallout 3, listad här på den officiella Fallout 3 wiki i Vaults sektionen.

7 finns att utforska i New Vegas, listade här på den officiella New Vegas wiki i Vaults sektionen .

Och jag kan inte kommentera säkert om Vaults utanför USA. Vaultsna var ett amerikanskt initiativ, andra länder gjorde förmodligen något liknande men jag tror inte att det någonsin nämns i spelet.

    
svaret ges 29.01.2015 13:06
1

Vault Tech Corporation kunde endast bygga upp till 112 valv. Tyvärr, på grund av befolkningens storlek och de övergripande effekter som krigen hade haft på ekonomin. Vault Tech kunde inte ha råd att bygga mer valv. Även om det sägs. Det fanns ett antal "Private Vaults" konstruerade; men tyvärr är innehållet och vistelseorten för dessa valv relativt okända.

Bortsett från några kontrollvalv, vars funktionalitet speglade det officiella löftet. De flesta av valvningarna testade grunder för sociala experiment. Typen av experiment kan variera från subliminalt meddelandehantering, kontrollerad genetisk mutation, isolering och till och med sexuell predatorisk instinkt (spekulation baserad på valv 68 och 69).

    
svaret ges 20.10.2015 10:44
0

Det fanns omkring 122 valv konstruerade som Vault-Tec var inte intresserad av att bevara människans ras, utan att göra jon, med undantag av "kontroll" valv som Vault 101 och Vault 76.

Varje stat hade högst två valv, (med undantag av valv i huvudstaden Wasteland, Commonwealth, Mojave Wasteland och New California).

Om Vault-Tec ville behålla det mesta av mänskligheten skulle Vault-Tec behöva bygga minst 1.000.000 valv.

    
svaret ges 11.10.2018 01:35
-4

Här är en lista över alla amerikanska vallar . Jag tror inte att det finns 112 valv, förmodligen mycket mindre än det. som du ser i den amerikanska valvlistan kommer inte siffrorna efter varandra. Det kan vara avsiktligt eller det kan innebära att de "saknade" siffrorna är vaults gjorda i Europa, Afrika etc ...

    
svaret ges 29.01.2015 13:11
-8

För att korrigera många av de falska svaren tror jag att endast omkring 240 valv gjordes, i ca. Valarna skulle inte användas som skyddshyllor för vägen utan för att förbereda sociala experiment. Varje valv har sitt eget experiment med undantag för några "kontroll" valv, som faktiskt är avsedda att göra som människorna fick höra. "Cry Wolf Impact" hände när bomberna faktiskt föll, och folk använde dem som skydd. De byggde inte tillräckligt med valv för varje amerikansk medborgare, eftersom de inte hade tillräckligt mycket pengar för allt. Enligt vet spelbegäran var Vault-tec, skaparna av vaulten, bara i USA, och inga valv byggdes någon annanstans. Jag hoppas att detta täcker allt, tack!

    
svaret ges 29.06.2015 09:38

Läs andra frågor om taggar