Are Tony Stark och Pepper Potts tillsammans? [duplicera]

0

Spoilers framåt, så läs inte om du inte är uppdaterad med Marvel Movies.

och det här är kanske en dum eller oanvändbar fråga, men det fanns mig efter att ha tittat på Spiderman hemkomst.

Under inbördeskriget minns jag inte exakt citatet, men Tony sa att hon hade lämnat honom och det låter ganska fin.

I slutet av Spiderman Homecoming talade man om ett äktenskapsförslag (något skämt som det verkliga meddelandet inte hände). Det uppenbara svaret jag antar är att de kom tillbaka tillsammans, men som aldrig förklarats och uppriktigt, verkar det som dåligt att skriva. Det var trevligt att se henne göra en cameo, men finns det något officiellt ord på detta? Delade de och kom tillbaka tillsammans?

En del av mig tycker att det här är en riktigt dum fråga, där det är det uppenbara svaret, men jag är fortfarande lite nyfiken om det finns mer information om detta var som helst.

    
uppsättning userLTK 12.12.2017 14:43

1 svar

0

Med tanke på att Happy Hogan vred Stark en ring precis som han gick in på presskonferensen i slutet av Spiderman: Homecoming, skulle jag säga att de är tillsammans igen. Jag minns också honom och sade till henne att det här skulle vara en perfekt tid att meddela sitt engagemang, eftersom de hade en presskonferens och han visste ganska mycket (eller hoppades) att Peter Parker skulle avslå sitt erbjudande om att bli med The Avengers. >     

svaret ges 12.12.2017 15:12