Vem var Goatee-mannen i "Han dog aldrig"

5

Det framgår av filmen Han aldrig dödat att de flesta inte kan se Goatee-mannen, även om vår hjälte verkar honom på olika "signifikanta" punkter. När hjälten rysar på honom, inkluderar han påståendet att "Det finns ingen Gud" så vi kan anta att han inte är avsedd att representera Gud. I slutet talar han (för första gången) med ett ganska demoniskt ljud.

Men jag är fortfarande inte säker på vem eller vad han menade att representera - djävulen? (han är på några av de nastier scenerna, men också på några ofarliga.) Döden? (Han finns för några mord, men inte alla av dem, och några av hans skådespel är inte åtföljda av en död.) En av de namngivna änglarna, kanske?

Jag har sett några intervjuer om huvudpersonen, men har inte sett några tydliga förklaringar om vad han är.

[Eftersom huvudpersonen är en figur från den kristna bibeln, är biblisk information inom ramen för logiska svar.]

    
uppsättning K-H-W 03.07.2016 01:01

7 svar

5

Kronos är från grekisk mytologi, knappast tillämplig här.

Min gissning är att goateeman är Samael, Ängel av död.

Även om den kristna bibeln representerar Kains fader som Adam, infunderar den judiska texten som en ängel förförd Eva. Mest sannolikt är Samael (aka "The Seducer" och "The Destroyer") den skyldige. Detta bekräftar med scars Jack-displayerna på ryggen i början av filmen. Det skulle vara bevis på att Jack är Nephilim eller "Half Angel".

    
svaret ges 30.06.2017 17:22
3

Hittade detta blogginlägg:

länk

"CalEd" publiceras på artikeln här:

I was at the screening with the director and Henrry, someone ask who the Goatee man was, they said its up to you to decide

Om det är korrekt, verkar det vara en av de avsiktligt-vänster-vaga plot-enheterna. Du kanske inte kan få ett "rätt" svar.

    
svaret ges 17.09.2016 00:34
-1

Det är gud som tittar på att Kain går igenom hans straff och checkar in på honom ibland för att se till att han fortfarande vandrar jorden. Antagonizing honom, inte tala till honom för att ytterligare bränna orsaken som han dödade, (försummar Kain och uppmärksammar) Det är en del av hans straff. Också någon som försöker döda Cain kommer att drabbas av ett öde 7 gånger sämre, vilket jag antar skulle hända med killen i slutet, i guds händer.

    
svaret ges 07.10.2016 14:54
-1

Goatee Man är Kronos. Tidens gatavaktare. Lägg märke till hur Cain kastar klockan på väggen när hans dotter frågar om honom.

    
svaret ges 14.10.2016 14:11
-1

Vad sägs om döden själv? Att vara som han skulle vara den som kunde låta jacken dö .... i slutet ber han honom att "låta mig dö" han hänvisar till Gud som "hon" så goatee man är inte Gud. Djävulen / Satanteori är trovärdig för mig .... men jag tror att döden passar bättre .. inget bevis bara min åsikt ... älskade filmen men!

    
svaret ges 29.07.2017 04:01
-2

Jag vet inte, men om jag var tvungen att gissa skulle det vara djävulen eller Gud. Anledningen till att det kunde vara Gud. Kain rusar på varför han inte får döda mannen. Han säger då varför ska du inte låta mig dö och Gud håller nycklarna till döden. Han går sedan tillbaka och räknar om honom och dödar Abel, som han hade Guds tjänst. Om du går genom Bibeln var Guds röst som åska eller viskning. Mannen lät som hans röst var åska. Sen om du ser före det flammande dricker. När Gud kom till Moses, använde han en flammande buske. Om du bara går tillbaka till rantet försöker han agitera mannen för att få honom att döda honom. Endast någon som Gud kunde lyfta sin förbannelse och döda honom. Nu anledningen till att det skulle kunna vara djävulen. Om du går tillbaka till början av filmen ser du 2 ärr på Jacks rygg. De såg ut som klippta vingar ärr. Jack aka Kain kunde ha varit en Nephilim. Om det inte räcker, hur är det med den skrämmande rösten, hur den gamle mannen tittade på Alex, såg det ganska ont ut. Då är det djävulen är ondskan och hellre torterar människor och ger dem vad de vill ha. Att få någon att leva för alltid, dricka deras blod är ganska ont.

    
svaret ges 13.08.2017 08:38
-3

Jag antog att han var Gud för att han ignorerar Jack, och det var det som gjorde Kain i första hand och fick honom att döda Able.

    
svaret ges 16.09.2016 22:51

Läs andra frågor om taggar