Tredje gången visering vägran [duplicera]

-1

Tja, det här är mitt tredje ukvisningsavslag och även om två gånger innan ECO sa att det inte fanns något problem med min lön, men den här gången var det hans svar Av den andra anledningen säger du mig

Och för dem som kommer att berätta för mig att anställa en advokat, har jag väl kontaktat mycket jämna advokater i Storbritannien, men de svarar för att de inte behandlar egyptiska medborgare eller de hanterar inte ukvi alls

    
uppsättning samir287 12.05.2018 03:55

2 svar

1

länk

Försök att hitta en advokat via Immigration Law Practitioners Association.

Som svar på din fråga, som tydligt påverkas av din frustration, utvärderas varje ansökan individuellt och din ekonomiska situation bedöms som helhet. Därmed menar jag lön, tillgångar och besparingar betraktas tillsammans. På dina andra frågor på denna sida verkar det som om hur du presenterar information till viseringskontoret är förvirrande.

Det var därför flera personer rådde dig att använda en advokat. Du kunde inte hitta en och bestämde dig för att försöka igen ensam. Som förutspåddes här misslyckades din ansökan igen.

Eftersom du har svårt att uttrycka dig på engelska tror jag att det finns risk för att du kommer att misslyckas när du kommer till Storbritannien. Du bör försöka hitta en praktikplattjänst i Egypten eller via video över internet (förlåt, jag har inte mer information om detta) innan du spenderar mer tid och pengar på viseringar.

    
svaret ges 12.05.2018 07:34
1

ECO måste kunna matcha anställningsbrevet och löneavgiften som du lämnat med inlåning på ditt bankkonto, vilket hjälper till att visa att den tidigare är äkta. Planerar att spendera mer än hälften av dina besparingar på resan är inte trovärdig med tanke på din inkomstnivå (se "Proportionalitet" här Ska jag lämna in bankdeklarationer när jag ansöker om ett brittiskt visum? Vad säger de om mig?

    
svaret ges 12.05.2018 09:22

Läs andra frågor om taggar