USA Visa efter översteg 10 + år sedan [stängt]

0

Min bf såg en tjej i Amerika 12-13 år sedan och gick över till Arizona för att se henne 2007. Han hade en ganska svår tid då hans mamma just hade dött och han var inte särskilt nära hans annan familj (ingen pappa på scenen) vid den tiden. Lång historia kort, han hamnade överstiger hans visum på grund av allt detta med 6-8 månader. Han lämnade och har inte varit tillbaka sedan.

Jag vill åka till NYC för mitt 30: e år och jag är verkligen orolig att han inte kommer att få visum. Vi äger ett hus tillsammans, han har ett stabilt jobb och är nu nära med sin familj och jag vet att alla dessa saker beaktas.

Han söker en b-2 turistvisum men vad tycker folk att hans chanser är? Bara bekymrad över vad som händer med USA: s invandring atm

uppsättning Shevib 28.01.2019 10:38

1 svar

3

Frågan är opinionsbaserad enligt förklaringarna i kommentarerna, men om du vill ha en grov ide skulle jag lägga det till omkring 70% sannolikhet för framgång med att använda lite rå statistik.

Hur kommer jag fram till det? Brittiska medborgare har en justerad avslagshastighet på 20% i genomsnitt eller 80% godkännandegrad.

Brittiska medborgare har visumfri tillträde till USA, och de som ansöker om B-viseringar är allmänt smågruppen med något problem på sin rekord (din pojkvänskategori) eller de som vill stanna längre än 3 månader tillåten för viseringsfri inresa.

Han äger ett hem, har karriär och verkar bosatta i Storbritannien, men inte gift. Men hans förflutna överstiger (även om förbudet spenderas) kommer att ha ett överhäng på hans profil.

Således skulle jag sätta sina odds lite lägre än 80% genomsnittet och komma till 70% + / -.

    
svaret ges 28.01.2019 13:51

Läs andra frågor om taggar