Hem > V > Vad Betyder Stackar?

Vad betyder stackar?

Ordet stackars är en synonym till ömkansvärd och arma och kan beskrivas som ”som det är synd om”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av stackars samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Därefter, vad betyder stack upp?

stack up {verb}

upp {vb} [vard.] stå sig {vb} [vard.] gå upp mot {vb} [vard.] stå sig i jämförelse med {vb} [vard.]
Kan stack vara korsord? Synonymer till stack

  • hög, stapel, trave, kase, såte; myrstack.
  • Användarnas bidrag. vålm.

Följaktligen, kan dras till stack?

Ordet används i uttrycket ”drar sitt strå till stacken” som betyder ”hjälper till med det man kan”. Med tanke på detta, vad betyder skyfflade? Skyffla betyder ungefär detsamma som skrapa.

Vad betyder gräsligt?

Ordet gräslig är en synonym till hemsk och hisklig och kan bland annat beskrivas som ”hemsk, ohygglig, förskräcklig; mycket ful”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av gräslig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Dessutom, finns i stackar? Stackmyrorna bildar samhällen där det finns tre olika slags individer: hannar, honor (drottningar) och arbetare. Myrorna bor i stackar som de bygger av barr, småkvistar och barkbitar. Längst bak har myran en giftblåsa som innehåller myrsyra.

Vad betyder smältvatten?

Vatten som tillkommit genom att snö eller is har smält. Dessutom, vad betyder sticka upp? Se nedan vad sticka upp betyder och hur det används på svenska. Sticka Upp betyder ungefär detsamma som bråka.

Vad menas med föregick?

Föregå kan bland annat beskrivas som ”komma före (något annat, t. ex. i tiden)”. Ordet är motsatsen till efterfölja.

By Travis Scheiblich

Vem kom på shawarma? :: Vad kan man använda istället för kummin?
Användbara länkar