Hur får man gratisbiljetter till ”den riktiga” talkshowen

Vill du se "The Real" som en del av dagtidens talkshow-publik? Om du undrar hur du kan få ett par biljetter och nyfiken på hur mycket de kostar, kommer du gärna att få veta att de är helt gratis. Och lyckligtvis är det relativt enkelt att få ett par biljetter.

En sak att komma ihåg är att tiden det tar att skaffa biljetter eller göra en bokning på en tejp kan variera. När det gäller vissa föreställningar kan det ta månader - till och med år - att få biljetter. För andra kan det ta ingen tid alls.

Hur man får biljetter till "the real"

 1. Börja med att begära biljetter online på showens officiella biljettwebbplats - det är det enda sättet att få gratisbiljetter.
 2. Välj det datum du vill se showen. Du hittar online-biljettkalendern på sidan för biljettbegäran. Datum som läser "Tillgängliga biljetter" är de datum du letar efter. Om datumet lyder "Fullt bokat", gå vidare till din Plan B (eller C).
 3. Fyll i onlineformuläret. Var redo att dela din personliga information (namn, e-post, telefonnummer, plats, ålder) och antalet begärda biljetter (upp till fyra) och namnen på alla som kommer att delta. Kom ihåg att deltagarna måste vara 18 år eller äldre. Formuläret begär också (men kräver inte) ditt Instagram-ID.
 4. När du har skickat din begäran, vänta tålmodigt på bekräftelse via e-post om att du har fått biljetterna, som kommer i form av ett brev. (Notera: Föreställningen överbokar publiken och tillgången till sittplatser är först till kvarn. Med andra ord är din biljett inte en garanti för att du får i showen.) VIP-platser sitter först, följt av biljettinnehavare, följt av standby-biljettinnehavare. Så anlända före tiden på din biljett för att få din plats i kö.
 5. Observera att du bara kan begära biljetter för ett datum i taget.

Tips att följa innan du deltar

Har du biljetter? Här är några tips att tänka på innan du åker till showen.

 • Showen bandar på tisdagar, torsdagar och fredagar i WB Studio i Los Angeles.
 • Ingen biljett eller kom dit sent? Du kan gå i beredskap samma dag som bandet spelas in. Standby-biljetter är först till kvarn.
 • Se till att alla publikdeltagare är 18 år och har sitt foto-ID när de kommer till studion. Ett lämpligt foto-ID inkluderar ett körkort, tillstånds-ID, pass eller militärt ID.
 • Ta inte med mycket. Kameror av något slag är inte tillåtna. Inte heller plånböcker, väskor, ryggsäckar, vassa föremål, stickor och tändare. I grund och botten, om du inte kan ta med den till flygplatsen, kan den inte komma till showen. Mobiltelefoner med kameror är tillåtna men måste stängas av innan de går in i studion och håller sig utanför under tejpning.
 • Klä dig snyggt. Affärsavslappnad eller trendig / exklusiv. Inga hattar eller logotyper av något slag. Solida, ljusa färger är bäst och klädda jeans är acceptabla.
 • Gratis parkering finns i strukturen utanför Forest Lawn Drive märkt WB Gate 8. Var noga med att läsa alla gatuskyltar för att undvika en parkeringsbiljett / att bli bogserad.
 • Ta inte med värdarna gåvor av något slag; tyvärr kan de inte acceptera dem på utställningen. Och medan de skulle älska det kommer inte värdarna att ha tid att skriva autografer heller.