Succubus sanna berättelser om riktiga möten

Vissa människor har olyckan att möta demoner i sina liv.

En sådan enhet som vissa människor stöter på är en succubus. En succubus är en demon i kvinnlig form som verkar för män. Interaktioner med en succubus kan leda till intensiva skador eller till och med dödsfall.

Det finns en manlig motsvarighet till en succubus som kallas incubus. Båda varelserna är dödliga och har onda avsikter mot sina offer. Båda varelserna har presenterats i litteratur och filmer, men många anser att de är verkliga och otroligt farliga.

Att stöta på en succubus är att riskera att dö, men vissa har överlevt mötet. Läs nedan om en mans möte med en demon och hur han överlevde.

En man attackeras av en succubus

I december 2012, i Bakersfield, Kalifornien, hade en ung man vid namn Ethan ett demoniskt möte.

Efter att ha återvänt från skolan var Ethan trött och utsliten, men hade fortfarande gott om läxor att göra. Han arbetade sent på kvällen innan han till slut kollapsade i sängen.

Han somnade direkt men sov inte gott. Han drömde att ett ont var i hans hem och det försökte komma in i hans rum. Det bröt äntligen in, och så snart det gjorde, ryckte Ethan vaken med ett ringande ljud i öronen.

Ethan kände demonen; det var på väggen bakom huvudet och höll ner Ethans ben. Det hade något i öronen, och hans vänstra öra började vibrera våldsamt. Den konstiga känslan sprids också till hans högra öra.

Ethan kämpade så gott han kunde, men kunde inte bryta sig fri. Han förbannade över varelsen och försökte frigöra armar eller ben. Demonen skrattade bara åt honom, ett kusligt och hemskt ljud som varken var djupt eller högt.

Demonen ropade "snart!" och släppte Ethan. Ethan satte sig snabbt upp och hoppade ut ur sängen för att tända lamporna. Men när ljuset översvämmade hans sovrum, fanns det inget ovanligt. Ethans hundar agerade emellertid onormalt, skällde, hoppade vid dörren och försökte desperat komma till sin ägare.

Han gick på toaletten och blev förvånad över att se sin reflektion i spegeln. Hans ögon var blodsprängda, med de vita ögonen helt röda. Ethan insåg att han hade besökts av en succubus-demon.

Ethan är fortfarande livrädd för att demon återvänder men har inte haft någon ny händelse sedan dess.

Att överleva succubusen

Ethans berättelse är anmärkningsvärd i detalj, men också för att han överlevde sitt möte med demonen. De flesta som kommer i kontakt med någon demon, än mindre en succubus, lever inte för att berätta historien.

Är succubus verklig? Även om bevis är svåra att få tag på finns det många människor som Ethan som har mycket liknande berättelser om deras möten med demoner. Antingen är det en utarbetad bluff med människor som arbetar tillsammans för att komma med en konsekvent historia, eller så är något mer olycksbådande på jobbet.