Visste Voldemort vad Naagini var? [stängd]

9

I Fantastiska djur: Grindelwalds brott , lär vi oss att

Nagini is a Maledictus.

Voldemort vet om detta?

    
uppsättning Marvin van Aalst 27.11.2018 12:33

2 svar

6

Det finns ingen indikation den mörka herren visste att hon var en maledictus.

Även om det senare kan avslöjas att den mörka herren faktiskt visste att Nagini var en Maledictus, finns det för närvarande ingen indikation på att han (eller någon annan) någonsin trodde att hon var något annat än en orm som gjordes till en av Dark Lord's Horcruxes. När vi ser in i den mörka Herrens tankar genom Harry, tänker den mörka Herren på Nagini som en orm - ingenting mer.

“He would visit the Gaunt shack first, then, and take Nagini with him: he would not be parted from the snake any more … And he strode from the room, through the hall and out into the dark garden where the fountain played; he called the snake in Parseltongue and it slithered out to join him like a long shadow …”
- Harry Potter and the Deathly Hallows, Chapter 27 (The Final Hiding Place)

Han hänvisar vidare mentalt till henne med pronomen "det", vilket skulle vara ett udda val av ord om han hade tänkt att Nagini var en gång en mänsklig kvinna - men han respekterar inte alltid dem, han har aldrig kallat någon av hans mänskliga följare, antingen man eller kvinna, "det".

Han kommunicerar med henne, så det är möjligt att han kanske vet.

Även om det inte finns någon indikation på att den mörka Herren tänkte på Nagini som något annat än en orm, var han en Parselmouth och kunde kommunicera med henne, så antagande att hon visste och minns sin egen historia, kunde han ha funnit det från henne .

“After an interval of some years, however, he used Nagini to kill an old Muggle man, and it might then have occurred to him to turn her into his last Horcrux. She underlines the Slytherin connection, which enhances Lord Voldemort’s mystique. I think he is perhaps as fond of her as he can be of anything; he certainly likes to keep her close and he seems to have an unusual amount of control over her, even for a Parselmouth.”
- Harry Potter and the Half-Blood Prince, Chapter 23 (Horcruxes)

Den hade en mental länk med Nagini, vilket gjorde det möjligt för henne att ringa honom när hon hade tagit Harry för honom, så det skulle vara teoretiskt möjligt för honom att ha känt.

    
svaret ges 27.11.2018 17:39
4

Vi skulle inte veta förrän JKR kommer att berätta för henne om det och givet Nagini är en stor del av den nya berättelsen, det borde finnas viss information i JKRs sinne om hur hon hamnar med Voldemort. Så förmodligen lär vi oss det så småningom.

Med tanke på informationen vi har nu skulle jag anta att han borde ha vetat vem Nagini var.

Först kunde han tala direkt med henne och han har uppenbarligen den speciella kraften Parceltongues har över ormar. Så om han frågade vad hon var skulle hon berätta för honom. Och jag menar att du inte bara träffar en jätte magisk orm utan att undra vad det här är, varifrån det är och vad det kan göra? Särskilt som vi vet att Voldemort var mycket förtjust i ormen, som Dumbledore sa till Harry:

I think he is perhaps as fond of her as he can be of anything…

Vi kan inte vara säkra på att om de vänder sig till djur för goda maledictusar (maledicti?), bevara deras mänskliga medvetenhet och minnen. Vi har inte riktigt någon information om det hittills. Så skulle Nagini berätta för Voldemort sin historia om hon kom ihåg det själv.

Men Voldemort kunde inte bara prata med henne. Han kunde faktiskt få henne att komma in i hennes sinne. Och från vad Harry upplevde var det inte bara som att titta genom ögonen, det var ungefär som att vara ormen och kände allt hon kände, och delar också hennes tankar. Med tanke på att Voldemort kunde göra det kan jag inte se hur hon kunde dölja någonting från honom.

Så jag tror att någon bit av information Nagini hade om sig hon delade med Voldemort. Den enda frågan är hur mycket av hennes förflutna hon fortfarande kom ihåg när hon träffade honom?

    
svaret ges 27.11.2018 17:56
Senaste kommentarerna

Nagini, dold inuti min julkorg, höll mig på armslängden och uppmanade mig svagt att ta över den och gå tillbaka mot honom. Där var hon igen, klädd perfekt, händerna på knäna. Ett heligt paringparing som både dödsätare och jag själv har känt när vi försökte väcka oss till vårt tillfälliga förflutna. Jag kände också att Nagini förstod att något inte var rätt, inte gillade vad som hände och började få försvagande mardrömmar. Hennes hud blev lila plötsligt och hon, som både vältränade... Läs mer