Cheap men bekvämt sätt att komma från Kingston, ON, Kanada till Toronto?

8

I slutet av augusti måste jag gå från Kingston, ON i Kanada till Toronto. Jag letar efter det billigaste sättet att komma dit, det har lite tröst. Så jag vill inte hitchhike, men tar tåget, ta en bil eller flyga skulle vara bra för mig.

Vilka är mina alternativ? Hur mycket kostar det? Hur lång tid tar det? Var hittar jag ytterligare information?

    
uppsättning RoflcoptrException 07.06.2012 09:47

3 svar

6

Tåget ser ut att vara ganska bra för mig. Det verkar som om Kingston ligger på huvudlinjen Montreal-Toronto, för vilken seat61 har många detaljer .

Jag frågade precis Via Rail för detaljer för en slumpmässig vardag om ungefär två veckor. Det finns 10 tåg per dag, en webbspecialerad avancerad köpbiljett börjar på $ 56 (men säljs mestadels i 2 veckor, så boka tidigt!). Normal biljetter är $ 65- $ 89, beroende på hur långt i förväg du bokar och hur mycket flexibilitet du behöver.

Åh, och om du tar tåget, försök att sitta på vänster sida när du går mot Toronto - du får några fantastiska vyer ut över floderna och sjöarna från den sidan!

    
svaret ges 07.06.2012 11:54
3

Jag reser regelbundet i Montreal-Toronto korridoren. VIA Rail är mitt föredragna läge, för snabbhet och komfort, men det kan vara mycket dyrt beroende på efterfrågan och närhet till resedatumet. Som @Gagravarr påpekade är utsikten vacker längs floden.

MegaBus erbjuder också en bekväm service på rena dubbeldäcksbussar med gratis WiFi.

    
svaret ges 17.02.2016 20:49
1

Kingston ligger vid en huvudpunkt mellan huvudvägarna mellan Toronto, Ottawa och Montreal. Som sådan finns det alltid människor som vill rida. En plats som kan hittas är på Kijiji webbplatsen under rubriken "Community / rideshare"

    
svaret ges 14.05.2017 15:11