Kanalöarna National Park - transport och boende

6

Jag märkte nyligen dessa öar utanför Kaliforniens kust på google kartor och blev förvånad över att jag aldrig har noterat dem tidigare.

Jag undrar vilka metoder som finns där (jag har hittat en dagsturbåt för 90 $) och om det finns boende på öarna.

    
uppsättning Mark Mayo 10.09.2012 20:36

1 svar

8

De två viktigaste sätten att komma dit via båt är via Island Packers som lämnar Ventura eller Sanningen Aquatics som lämnar Santa Barbara. Om du är dykning är Sanningen bra, men för de flesta resor är Island Packers billigare och har ett bättre schema. Du kan också flyga till Santa Rosa island , som har en liten smutsbanor, tillgänglig från Camarillo flygplatsen.

Det finns fyra tillgängliga öar, med ökande avskildhet och svårigheter när du flyttar längre väst i kanalen. Anacapa är närmast, det är en liten ö men har fortfarande många intressanta funktioner. Santa Cruz är den största ön, har två NPS-ägda campingplatser och två hamnar, och är den mest "utvecklade" av öarna. Runt hälften av ön behålls av Naturvården, och är inte öppen för allmänheten. Om du bara har tid att besöka en ö, rekommenderar jag det. Santa Rosa är nästa längre ut, och är också ganska stor, med några återställda områden som Lobo Canyon som är vackra. Det är blåsigt, och förhållandena på den lone campingplatsen kan vara svåra, men det är min favorit. San Miguel är ännu längre ute i kanalen, har ingen docka och är den mest avlägsna, jag har ännu inte åkt dit.

    
svaret ges 10.09.2012 20:49