Är tidslinjerna riktiga i "Community"?

5

Under årstiderna 3 och 4 i Community presenterades tidslinjerna, särskilt den mörkaste tidslinjen, kraftigt.

Är dessa verkliga eller bara artefakter av Abeds Dreamatorium?

    
uppsättning Williham Totland 30.03.2015 21:08

2 svar

4

Svaret är förmodligen båda.

De många universernas teori skulle föreslå att det inte bara finns 7 tidslinjer, men en oändlig mängd.

Det skulle inkludera sådana där Peirce plötsligt har hjärtinfarkt i stolen innan tärningarna faktiskt landar, eller pizzaleverantören kraschar innan han kommer till huset, så att möjligheten till tärningsrullen aldrig ens existerar.

Det är dock mer troligt att Abed har byggt upp möjligheten till de andra tidslinjerna i hans huvud och efter att ha tappat tärningarna ser han helt enkelt vad som kunde ha hänt i de andra tidslinjerna när tärningarna landade, baserat på vad som faktiskt hände i hans egen tidslinje.

Observera att när tärningarna är fångade finns det inga tecken på att Annie håller en pistol eller att Britta har något att gå och röka i badrummet. Dessa förmodade sig förmodligen på Abeds fantasi med utgångspunkt i stereotyper och galen spekulation för varje karaktär.

Senare när de andra tidslinjerna "skärs" med den riktiga, grundar den sig helt enkelt på en extrapolering av vad han gissade kan hända i den "mörka tidslinjen", som Peirce dör från skottets sår och Jeff förlorar hans arm i elden (de händer bara i slutet av episoden, men med Abeds fantasi kan han då föreställa sig mycket längre in i framtiden där Annie har arresterats osv.).

    
svaret ges 31.03.2015 11:51
2

Jag skulle kunna föreställa mig det.

Det är värt att komma ihåg att ett litet zombieuppror inom Greendale på Halloween faktiskt är kanon i Community , så det är inte som andra science fiction-idéer har använts legitimt tidigare. Mellan det och Abeds uppenbarligen ökat medvetenheten om den verklighet de lever i (Abed är mycket medveten om att han bor i en tv-show), är det troligt att multiverse teorin är sann i Community .

    
svaret ges 02.04.2015 12:16