Movie title mystery - något om pandoras låda?

4

Jag har försökt att räkna ut namnet på en film som kom ut någon gång mellan början av 90-talet till mitten av 2000-talet. Jag minns tydligt att det var en liten pandoras boxtyp kub. Jag tror att den hittades på en arkeologisk gräsmatta och kan till och med ha varit på en annan planet eller involverade utomjordingar. Uppenbarligen inträffade något dåligt efteråt. Jag är inte säker på att jag någonsin såg filmen. Jag kommer definitivt ihåg att se förhandsgranskningen och berättaren omnämnde något om dåliga saker som händer, eftersom de omedvetet öppnade pandoras låda. Jag inser att det här är en vag beskrivning och jag kan ha några detaljer fel eftersom mitt minne från denna tidsperiod är skadad.

    
uppsättning Vague 07.04.2015 05:14

2 svar

3

Tänker du på Hellraiser IV: Bloodline ?

Det handlar om klagomålskonfigurationen (en liten kub); cenobiterna (demoner som kan misstas för främling); En del av den sker på en rymdstation. och det är Hellraiser så det är väldigt dyster och dömt.

    
svaret ges 08.04.2015 20:12
3

IIRC, det här kan ha varit full trailer för Alone in the Dark (2005) Slater och Tara Reid. Filmen var universal, men det var inte så illa i min mening

Filmen har nästan ingen koppling till spelserien med samma namn, men istället kretsar kring oavsiktlig öppning av en portal som gör demoniska skuggliknande varelser till jorden från en annan dimension. Jag kan inte hitta hela trailern när du är på jobbet, men kommer att försöka få den tillagd i kväll.

Filmen innebär mycket av vad du beskrivit, med många scener som äger rum i ett museum och antika artefakter som är centrala för tomten. De demoniska varelserna i filmen ser mycket likartade ut i designen på Xenomorphs av Alien-franchisen och en av Antika artefakter är kubliknande i form (faktiskt, det är mer som en hexagon jag tror). Vid ett tillfälle under filmen kämpar huvudpersonerna en av demonerna i museet eller dess lager och använder allt vad de kan - inklusive gamla vapen - för att avvärja varelsen.

UPDATE: Jag kunde inte hitta full trailer på YouTube, men det visade sig att jag hade en kopia av den från och med 2005 när filmen ursprungligen kom ut (och min fru säger min hamstra är inte bra för någonting ... HA). Jag laddade trailern till YouTube och här är den:

Narration Guy: Vissa gateways ... ska aldrig öppnas. Några rädslor ... borde aldrig ses. Och några rädslor ... kan aldrig stoppas.

                             
    
svaret ges 08.04.2015 19:23