Interrail biljetter att resa runt i Europa [stängt]

4

Kollar de verkligen hur många månader du har stannat i Europa när du åker på tåget? Eftersom du uppenbarligen inte kan använda Interrail om du inte har stannat i minst 6 månader i Europa innan din resa.

    
uppsättning romada 15.10.2014 14:12

2 svar

5

När du köper en Inter Rail biljett måste du tillhandahålla relevant dokumentation för att uppfylla kvalificerade krav. I mitt fall var det ett giltigt pass som visade att jag är medborgare i ett kvalificerat land.

Jag tvivlar på att du kommer att kunna "komma runt" dessa krav. Och jag tvivlar på att du kommer att vilja vara i slutet av att få reda på antingen som det är bedrägeri.

Om du bor utanför de kvalificerande länderna kan du ansöka om en Eurail-överföring istället.

    
svaret ges 15.10.2014 15:01
2

Din fråga är uttryckligen om BOARDING ...

De kontrollerar din rättighet när du ansöker om att få ett pass. Vid ombordstigning kan de kolla din reserapport. Om reserapporten inte spola, har de rätt att undersöka de stödjande dokumenten, och om de inte spola, kommer du att bli fängslad för bedrägerier. De kontrollerar inte alltid, men de kommer alltid att åtala för bedrägeri eller missbruk. Varje gång ..

Så svaret på din fråga är "ja", de kontrollerar verkligen, men inte din behörighet INITIALLY; och inte i varje fall. Och det sekundära svaret är att det är praktiskt taget omöjligt att vara i den situationen utan att begå bedrägeri på ansökan, och de har inget lagstadgat utrymme för att göra annat än att kvarhålla dig och vända dig till myndigheterna. De har inget annat alternativ.

För vad det är värt: De har också rätt att kolla när du DE-BOARD ...

    
svaret ges 15.10.2014 15:04