London klubbar med nu-folkliga lokala band

5

Min vän reser till London på en vecka, och hon skulle gärna få en glimt av hur Londons musikliv är. Hon har aldrig varit i Förenade kungariket, men är ett stort fan av "West London folk scen" , dvs band som Mumford & Sons , Noah and the Whale och Laura Marling .

Finns det några barer eller klubbar i London kan man enkelt delta (ingen bokning krävs) med lokala band som spelar nu folkmusik? Traditionellt folk är också bra, även om hon hellre skulle vara glada att höra något liknande i anda till det jag citerade ovan.

I New York brukade jag hänga på National Underground som hade fantastiska lokala band som spelar varje kväll gratis. Några förslag från Londoners?

    
uppsättning Dan 30.07.2011 23:59

1 svar

7

Det finns gott om små arenor och klubbar i London som erbjuder live lokal folkmusik. Här är ett urval av dem . Jag skulle lägga till den listan Jamboree i Limehouse, som har en bra atmosfär och innehåller ofta yngre folkakter i sin internationella meny. Du kan fånga större namn som de band du listar på högre kapacitet platser som Jazz Cafe, Union Chapel och Bush Hall.

    
svaret ges 31.07.2011 12:02