Hur kan jag isolera ett kombinationscenter / krypningsutrymme?

1

Jag bor i Louisville, Kentucky, så vi har relativt kalla vintrar (nattnedgångar konsekvent under frysning) och relativt heta, fuktiga somrar (dagtid höjer konsekvent i muggy 90s). Mitt hus byggdes 1905 och verkar ursprungligen ha en källare / krypplats. Under en renovering på 1990-talet hällde de en betongplatta i källaren och betongväggar halvvägs uppför den befintliga tegelgrunden. Men de gjorde det bara i nordvästra hörnet. Resten av källaren är en krypplats med ca 2 meter avstånd mellan smutsgolvet och balkarna på första våningen. Den skapade källaren är där vattenvärmaren och ugnen lever, och kanalarbetet går genom crawlspace.

Den enda avståndet mellan crawlrummet och källaren är några plankor som är fastspikade i pinnar som går från de nya betonghalvväggarna till golvbalkarna.

Jag skulle vilja isolera crawlspace och källare. Här är vad jag tror jag ska göra:

 • Skydda skrovets smuts med 6 mil (eller tjockare) plastplåt som löper upp grundväggen och fäster under sillplattan.

 • Fäst 2-tums extruderad polystyrenskumisolering mot väggarna över plasten. Här är där jag har frågor.

  • Skulle denna isolering gå från smutsgolvet hela vägen upp till golvet ovanför, krama väggen när jag går upp, eller ska jag stanna strax under toppen av tegelfundamentet så att sillplattan och balkarna är synliga för termitinspektioner?
  • Om jag ska lämna ett gap för inspektion ska jag placera skum över området och fästa det löst (kanske med bara tejp, så det kan vikas ned under inspektion) så det finns en viss isolering där eller är Att det inte är säkert knutet betyder att det inte är värt att göra?
  • Det verkar som om jag behöver en 15-minuters brandbarriär över skummet och 1/2 "gips är standard. Vill jag verkligen lägga gipsmur på plastplast i mitt crawlspace? Om det blir fuktigt kan det vara Skulle jag kunna använda cementbräda istället? Skenbart 3 cm mineralull skulle också fungera, men det verkar som en öppen inbjudan till damm. Tydligen kan du bara använda en tändningsbarriär om utrymmet inte är bostadsområde, men jag skulle gillar att använda området för lagring. Någon har bra idéer om vad du ska använda här?
 • Vad gör jag på de yttre källarväggarna? Ska jag köra plast på utsidan av väggen så att fukt kan dräneras till golvet? (Det finns en sumppump.) Ska jag bara isolera ner ett par meter under betyg?

 • Vilken hjälp skulle helst uppskattas. Jag har letat på internet under de senaste veckorna, och ju mer jag söker, desto mer motsägelsefulla information får jag.

      
  uppsättning TOB 06.07.2014 06:01

  0 svar