Vad var Count Dookus förnamn?

4

Jag har letat på Internet för det här länge, men kunde inte hitta någonting. Är hans förnamn nämnt någonstans (kanske i det utvidgade universum)?

Jag har läst några kommentarer där folk säger att hans förnamn var Jard, men jag kan inte hitta någon officiell information om det.

    
uppsättning Hasan Hadžić 07.12.2016 19:41

1 svar

7

Count Dooku har inte fått något ytterligare namn i något material, kanon eller legender

Såvitt vi vet kan hans förnamn vara:

Vad sägs om "Jard"?

Såvitt jag kan berätta, skapades namnet "Jard" av den noterade fanen SuperShadow , som påstod sig vara en nära vän till George Lucas och publicerade många tidigare utlämnade pratbitar och intervjuer på hans hemsida 1 ; Dookus namn var ett sådant faktum, publicerat på FAQ-sektionen av hans personliga hemsida.

SuperShadow har, trots sina påståenden, ingen anknytning till George Lucas eller Lucasfilm, och har aldrig varit en källa till legitima kanoniska fakta allt på hans hemsida verkar ha uppfunnits av honom. Många av de påståenden som publicerades på hans hemsida motsatte sig senare av kanonkällor, och Pablo Hidalgo har offentligt fördömt webbplatsen.

1 Webbplatsen finns inte längre, förresten domänen supershadow.com ägs nu av ett japanskt företag och tycks peka på en webbplats för annonsering av hårborttagningstjänster

    
svaret ges 07.12.2016 20:06