Vad var orsaken till Terry Markwells avgång från Mission: Impossible?

5

Episoden "The Fortune" (S01E12) från 1988-körningen av Uppdrag: Omöjligt ser död av den primära lagmedlemen Casey Randall (Terry Markwell) och introduktionen av Jane Badlers Shannon Reed, som från och med då är praktiskt taget Caseys ersättare för resten av showens 2-säsongslöp.

Nu är det lite ovanligt att se en sådan primära gjutningsändring rätt under mitten av säsongen. Men å andra sidan verkar det vara välintegrerat i historien (och Terry Markwell var visserligen fortfarande levande och arbetande, om än aldrig utseendet på Mission: Impossible igen). Så Jag skulle vilja veta om den här betydande förändringen av laget alltid har planerats som en del av showens berättelse direkt från säsongens uppfattning eller om det berodde på några externa produktion / gjutning (och i det senare fallet, vilka skäl var det). Finns det någon officiell information från showens producenter / författare / aktörer på detta?

    
uppsättning Napoleon Wilson 02.08.2015 02:57

1 svar

1

Föreställningen var ursprungligen gjord för 12 episoder. Men när ytterligare episoder skulle göras beslutade de flesta av de castmedlemmarna att förnya sitt kontrakt utom Terry Markwell. Apparently var hon missnöjd med skärmtiden hennes karaktär, Casey Randall, kom i serien. Hon bestämde sig för att inte förnya kontraktet och ersattes av Jane Badler för resten av episoderna.

    
svaret ges 05.09.2015 04:53