Vad är det lägsta och långsammaste sättet jag kan baka fläskfibrer?

7

Jag går i ungefär 7-8 timmar och jag undrar om det är möjligt att popa revbenen i ugnen innan jag lämnar och få dem att bli supermaka. Ive sett några recept som föreslår 250 i tre timmar. Kan jag gå ännu lägre och lämna dem längre?

Också: är det dåligt att ugnen går (även vid ett lågt tempo) om jag inte är i huset?

    
uppsättning Brh 25.08.2012 17:39

6 svar

7

För att uppnå "färdiga" fläskkorgar bör nå en intern temperatur på 160 ° F (71 ° C). Ju längre som krävs för att komma dit, blir det mer anbud de kommer att vara. Jag rekommenderar inte att du går under 200 ° F (93 ° C) för att laga matlagningstemperaturen, även om det innebär att värmen sätts upp lite i slutet för att nå ditt interna tempo på 160 ° F. Sätt en bra gnidning på, linda upp revbenen av revben (individuellt) i aluminiumfolie, med lite öl eller cola in (eller annan brödvätska) och låt dem gå. För en video om hur man gör det här, se det här avsnittet av " Goda Äter " Allt detta sa, jag har aldrig försökte låta revbenen gå 7 timmar obevakad, så jag skulle försöka när du har tid att hänga och övervaka internt temp, igen letar efter 160 ° F internt temp och det ger dig en betyder att bestämma vad som är " gjort ".

    
svaret ges 25.08.2012 20:11
3

Jag använder tekniken för denna kille för att grilla revben, vilket kräver 5-6 timmar vid 105 ° C C) på grill eller rökare (3-4 timmar för babybackar). Jag har gjort dem många gånger så och de är helt läckra. Jag ser inga problem alls upp till 7 timmar och sänker temperaturen till 200 ° F (95 ° C). Jag skulle inte slå dem i folie eller lägga till vätska, men jag skulle noga tälta dem med folie.

Om du antar att du har en modern gas- eller elspis, borde det inte vara något problem att lämna den medan du är borta. Människor gör det världen över varje dag.

    
svaret ges 29.08.2012 00:26
1

Det beror verkligen på mängden revben du lagar, desto mer kött desto mer tid - 1 timme till 1 timme 20 min per pund fungerar bra när du lagar mat på 200 grader. Jag har många gånger lagt 4-6 ställen i ugnen och bakat dem genom natten (djupt hotellpanna, tätt omslagen folie), inget salt, bara gott om kryddor (utan salt) de höll strukturen snyggt men var fuktiga och köttet kan falla av benet med liten ansträngning. Sedan salt i sista minuten innan du serverar på grillen. (salt drar ut fukt) Min längsta koktid hittills har varit 13 + timmar vid 200 grader. Vanligtvis arbetar 5-6 timmar för endast 2-3 små rackar du bara vill att de ska vara snygga och ömma men inte sönder så mycket att de inte kan hålla sin form samtidigt på grillen.

    
svaret ges 26.05.2014 20:00
1

Tja, den lägsta och långsammaste tekniken där ute är sous vide . (I grund och botten lagar du i ett exakt kontrollerat vattenbad.) Det typiska sättet att göra detta innebär tre steg:

 • Marinera, gnugga och / eller röka ditt kött (valfritt). Rökning föredras ofta eftersom köttet inte kommer att gå på grillen länge, och det hjälper till att få den rika smaken du vill ha.
 • Vakuum täta köttet och släpp det i ditt cirkulerande vattenbad under lång tid. Typiska temperaturer för vattnet är 135-160 F, med tider mellan 8 och 48 timmar. [Se: låg och slooooow ]
 • Avsluta revbenen över mycket hög värme väldigt kort - bara tillräckligt för att suga utsidan.
 • Fördelarna med tekniken inkluderar ultramoderna, medelstora kött som är relativt lätta att få "rätt". Rekommenderas.

  Det finns många recept där ute (Google "sous vide ribs"). Den här verkar till exempel bra utan för mycket krångel . Självklart bör du använda ditt eget recept på gnid och sås om du har en favorit!

      
  svaret ges 22.05.2015 23:03
  0

  Om du släpper matlagningstemperaturen tillräckligt låg bör du kunna låta revbenen laga mat i 7-8 timmar. Vid 225f eller 250f skulle jag oroa mig för att komma hem till en grumlig röra, men vid 200f borde det vara ungefär rätt. Du vill definitivt inte folie dina revben. Det kommer att påskynda matlagningsprocessen, som du inte vill ha. Jag skulle vara ganska tveksam att laga en stek eller ett helt djur vid en sådan låg temperatur, eftersom volymen av kött som är borta från ytan kan hålla inredningen vid osäkra temperaturer för länge, men med revbenen borde det inte vara något säkerhetsproblem .

      
  svaret ges 30.08.2012 18:15
  0

  Jag älskar långsamma, kokta back-ribben. Igår, ungefär åtta timmar innan mitt företag anlände, förvärvade jag min ugn till 350 grader. Jag tog sedan tillbaka ryggsäcken från förpackningen och tog bort membranet. Sedan satte jag på en butik som köpte torrgnid och förseglade revbenen i aluminiumfolie. Jag gjorde också samma sak med ett paket fajitas, förutom att jag använde fajita krydda.

  Jag lägger köttet på ett stativ i den heta ugnen och sänker ugnen till 170 grader. Jag lämnade den i sju och en halv timmar. Jag tog köttet ur ugnen och hällde av vätskan i folien. Jag tog köttet ut ur folien och sätter grillsås på revbenen och lägg sedan köttet på ett stativ i ugnen och ställ ugnen för att brilla. När jag fick graden av kul jag ville, tog jag köttet ur ugnen och lät det vila i tio minuter.

  Båda köttstyckena var mycket ömma. Ribbenen föll inte av benet, men var fast fastsatta. Du hade plockat upp benet och ät köttet från benet. Om du vill att köttet ska falla av benet, blötlägg köttet i en marinaden över natten.

      
  svaret ges 09.02.2015 16:21